SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gietvloer laten leggen in Amsterdam

Woont u in Amsterdam? Of staat u op het punt om naar Amsterdam te verhuizen en zoekt u een gietvloer voor uw woning? U bent van harte welkom in onze showroom in het Betuwse Opheusden. Wij maken graag de gietvloer waar u van droomt. In onze showroom liggen verschillende gietvloeren en betonvloeren die u kunt zien en ervaren. Samen met het advies van één van onze adviseurs kunt u zo een goede, weloverwogen keuze maken.
Afspraak maken

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

Bruisend Amsterdam

In Amsterdam is altijd iets te doen. Kortom: Amsterdam bruist. Zo staat de hoofdstad van Nederland bekend om onder andere het Rijksmuseum, het Concertgebouw, de vele grachten en natuurlijk het Vondelpark. Ook voor een dag shoppen hoef je niet ver van huis en ga je op reis? Dan ben je met twaalf treinstations en Schiphol naast de deur ook zo de stad, of zelfs het land uit.

Bent u een echte Amsterdammer of staat u op het punt er één te worden? En bent u op zoek naar een gietvloer voor uw nieuwe of bestaande woning in Amsterdam? Laat u verrassen door onze verschillende gietvloeren.

Welke gietvloer sluit naadloos aan in uw woning in Amsterdam?

Of u nu een nieuwe woning bouwt, een oude woning verbouwt of in een grachtenpand of appartement in het midden van de stad gaat wonen, er is voor elke woning en ieder interieur een gietvloer. Hoe wij dat weten? Wij leggen verschillende gietvloeren met verschillende eigenschappen en elk een eigen, unieke uitstraling. Zo hebben PU gietvloeren een strakke, moderne uitstraling en zorgen Italiaanse betonlook vloeren juist voor een robuust en stoer karakter.  En daar tussenin zijn nog meer soorten en smaken.
Bekijk onze betonlook vloeren

Gietvloeren versus betonvloeren

Naast gietvloeren vindt u bij ons ook betonvloeren. En betonvloeren: dat is echt een andere tak. Een groot verschil tussen een gietvloer en een betonvloer is de dikte. Een gietvloer is maar een paar millimeter dik terwijl een betonvloer minimaal 7 centimeter dik is. Echt een groot verschil dus.

Betonvloeren kunnen daarom niet altijd in bestaande woningen gerealiseerd worden en ook in een appartement wordt een betonvloer door het gewicht vaak lastig. Een gietvloer of Italiaanse betonlook vloer is dan een perfect alternatief.
Meer over gevlinderde betonvloeren

Onze showroom bezoeken?

Al die verschillende soorten gietvloeren: we begrijpen dat u ze niet uit elkaar kunt houden. We nodigen u daarom van harte uit voor een afspraak in onze showroom. Door de verschillende vloeren te zien kunt u ze beter uit elkaar houden en is het makkelijk om de keuze te maken die bij u past. Vanuit Amsterdam is Opheusden iets meer dan een uur rijden. U vindt ons op Lakemondsestraat 13 in Opheusden. Maakt u van tevoren een afspraak? Dan zorgen wij dat er een adviseur voor u beschikbaar is en de koffie klaarstaat.
Bezoek onze showroom

Deze opdrachtgevers uit de omgeving van Amsterdam kozen ook voor een beton- of gietvloer:

Nieuwgebouwde splitlevelwoning in een nieuwbouwwijk van Amsterdam

Deze opdrachtgevers lieten een bijzondere splitlevelwoning onder architectuur bouwen. De indeling van de woning is net een beetje anders, dan anders. Zo bevinden zich op de begane grond de slaapkamer, werkkamer en speelkamer. Voor de bovenste twee etages koos het stel voor een gevlinderde betonvloer in de kleur donkergrijs.

Woonkamer in Amsterdam met een grijze bank. groene stoel en een groene muur. Op de grond ligt een kleed over een gevlinderde woonbetonvloer.

Verbouwde boerderijwoning in de polder van Nieuwer ter Aa

De bewoners van deze oude boerderijwoning verhuisden van Amsterdam naar de polder van Nieuwer ter Aa. Het gedeelte waar voorheen de deel was is nu de keuken en de woonkamer. Het voorste gedeelte van de woning ligt aan de dijk met daarachter meteen de Angstel. Deze oud- Amsterdammers kozen voor een gevlinderde betonvloer in de kleur 50% midden- en 50% donkergrijs gecombineerd.

Nieuwgebouwde twee-onder-een-kapwoning in Voorhout

In deze nieuwbouwwoning in Voorhout kozen de eigenaren voor een Italiaanse betonlook vloer in de kleur Milaan. Ze verhuisden vanuit Leiderdorp naar Voorhout waar ze een woning in een nieuwbouwwijk kochten. Zij kozen voor de Italiaanse betonlook vloer op de begane grond en eerste etage.

 

Ons meest recente werk