SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gietvloer laten leggen in Amersfoort

Zoekt u een gietvloer voor uw woning in Amersfoort? Kom langs in onze showroom in Opheusden. Wij realiseren graag de gietvloer waar u van droomt. In onze showroom liggen verschillende gietvloeren met verschillende kleuren en afwerkingen. Zo kunt u de gietvloer kiezen die naadloos aansluit op uw wensen.
Bezoek onze showroom

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

Middeleeuws karakter

Amersfoort is een gezellige stad in het midden van het land met een Middeleeuws karakter. Dat Middeleeuwse karakter ziet u terug in de grachten en oude stadsmuren. Heeft u net een huis gekocht in Amersfoort? Of bent u al een rasechte keientrekker (bijnaam voor Amersfoorter) en bent u op zoek naar een gietvloer voor uw woning? Wij leggen gietvloeren in heel Nederland. Daar hoort Amersfoort natuurlijk ook bij. Laat u verrassen door onze gietvloeren.

Voor elk interieur een gietvloer

Of u er nu voor kiest om een nieuwe woning te bouwen in Amersfoort, een jaren ’30 woning te betrekken of dat uw huidige vloer toe is aan vervanging: een gietvloer is er voor iedereen. Want u kunt kiezen voor een stoere, industriële gietvloer zoals de cementgebonden gietvloer of een strakke, egelante en comfortabele PU gietvloer. En als u echt van iets anders houdt is er ook nog de metallic gietvloer. Een echte eyecatcher voor in huis, met een marmereffect.

Vindt u gietvloeren toch iets te strak? Of passen de eigenschappen van een gietvloer niet bij u? En wilt u wel een naadloze vloer met een betonlook? Denk dan eens aan onze Italiaanse betonlook vloeren of beton ciré vloeren. Deze vloeren zijn ook maar een paar millimeter dik en hebben een robuuste, levendige uitstraling. De Italiaanse betonlook vloer wordt zelfs gevlinderd, net als een betonvloer.

Onze showroom bezoeken?

Verschillende soorten gietvloeren en ook nog Italiaans beton en beton ciré: we begrijpen dat u niet alle vloersoorten uit elkaar kunt houden. Daarom nodigen we u van harte uit voor een afspraak in onze showroom in Opheusden. Vanuit Amersfoort is het ongeveer een uurtje rijden en u kunt kiezen of u over de snelweg komt of binnendoor over de Utrechtse Heuvelrug. Qua reistijd maakt het niet uit. U vindt ons op Lakemondsestraat 13 in Opheusden.

Maakt u van tevoren een afspraak? Op die manier kunnen wij elke opdrachtgever de juiste aandacht geven. Dan zorgen wij ervoor dat er een adviseur voor u beschikbaar is en de koffie klaarstaat.
Bezoek onze showroom

Deze klanten uit de omgeving van Amersfoort kozen ook voor een gietvloer (of betonlook):

Twee-onder-een-kap woning met Italiaanse betonlook vloer, gevlinderde betonvloer en betonnen terras

De bewoners van deze woning in Soesterberg lieten hun woning flink verbouwen. Daarbij kozen ze voor een combinatie van een gevlinderde betonvloer en Italiaanse betonlook vloer binnen en buiten een gevlinderd betonnen terras. De kleur van de Italiaanse betonlook vloer sluit perfect aan bij de kleur van de betonvloer. De Italiaanse betonlook vloer kozen ze in de kleur Salerno.

Gevlinderd betonnen terras in Soesterberg

Nieuwbouwwoning in jaren ’30 stijl met PU gietvloer

De eigenaren van deze nieuwbouwwoning in Zeist kozen voor een PU gietvloer. Het stel koos er bewust voor om de jaren ’30 stijl niet door te trekken in hun interieur en koos voor een strak en modern interieur. Deze gietvloer maakten we in de kleur S2005-Y20R.

Nieuwbouwhuis in Bunschoten met beton ciré

In deze nieuwbouwwoning in Bunschoten kozen onze opdrachtgevers voor beton ciré. De beton ciré vloer sluit goed aan bij het industriële interieur. De eigenaren van deze nieuwbouwwoning kozen voor de kleur RAL 7037.

betonlook vloer woonkamer

Ons meest recente werk