SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Gevlinderde woonbeton vloer

De échte gevlinderde woonbeton vloeren zijn niet meer weg te denken uit de interieurs van nu! Wel is er nog steeds veel verwarring op dit gebied met gietvloeren. Wanneer wij het over een gevlinderde woonbeton vloer hebben, spreken wij over puur constructieve beton. Dit is zonder toevoeging van kleurstoffen, wat we storten met behulp van een betonpomp. Een betonvloer in uw woning is toe te passen met een minimale dikte van 7 centimeter.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

Voordelen gevlinderde woonbeton vloer

Een gevlinderde betonvloer kent een hoop voordelen. Zo is deze vloer door zijn unieke, levendige maar toch neutrale uitstraling overal toe te passen. Denk hierbij aan de woonkamer, keuken en de badkamer maar ook aan uw kantoor- of winkelpand. We zetten de voordelen even onder elkaar:

  • Natuurlijke uitstraling;
  • Energiezuinige vloer;
  • Slijt- en krasvast;
  • Naadloos;
  • Perfect in combinatie met vloerverwarming;
  • Onderhoudsvriendelijk;
  • Brandwerend;
  • Wordt in de loop der jaren steeds mooier en levendiger;
  • Door te leggen in iedere ruimte in huis, en zelfs als terras!

Werkwijze gevlinderde woonbeton vloer

Een gevlinderde woonbeton vloer wordt in uw woning gestort met behulp van een betonpomp. Vervolgens verdelen wij de massa netjes over de gewenste oppervlakte. We laten de vloer voor een gedeelte drogen en uitharden. Na enige droogtijd wordt de vloer gevlinderd en wordt de toplaag ingestrooid met de, eventueel, gewenste kleur. Het is van belang dat de vloer op het juiste moment gevlinderd en op kleur gebracht wordt. Daarom blijven wij tijdens het gehele proces bij u op locatie, om dit gewenste resultaat te behalen.

Gevlinderde woonbeton vloer op kleur

Wij kunnen, wanneer u hiervoor kiest, uw gevlinderde woonbeton vloer op kleur maken. Beton heeft van zichzelf vaak een grijs/bruine uitstraling. Deze kleur is de ene keer anders dan de andere keer. Dit komt onder andere door het zand wat in de betonmix is toegevoegd. Om zeker te zijn van de kleur die uw betonvloer heeft adviseren wij u om er kleurpigmenten in te laten strooien. Dit kan in diverse grijstinten en zandkleuren. Zo kunnen wij garantie geven op de kleur en zal deze ook niet meer gaan vervagen.

Onderhoud gevlinderde woonbeton vloer

Een gevlinderde betonvloer is een natuurproduct. Dit betekent dat deze vloer leeft. Om uw vloer mooi te houden en vlekken te beperken, adviseren wij het om uw vloer goed te onderhouden. Voor alle schoonmaak- en onderhoudsmiddelen die u nodig heeft kunt u terecht op www.vloerenonderhoud.nl.
WWW.VLOERENONDERHOUD.NL

Gevlinderde betonvloer in Kloetinge

Prijzen gevlinderde woonbeton vloer

Graag stellen wij een passende offerte voor u op, na een bezoek in onze showroom. Op deze manier krijgt u een helder beeld van het kostenplaatje van uw nieuwe vloer. In deze offerte nemen wij eventueel ook de vloerverwarming en specifieke afwerkingen mee. Wilt u alvast een snelle richtprijs? Vul dan onze rekentool in! Deze prijzen zijn puur ter indicatie. Voor een kloppende offerte geven wij u graag advies.
Rekentool

Advies in de showroom

In onze showroom in Opheusden kunt u diverse mogelijkheden zien, voelen en vergelijken. Zo hebben wij hier verschillende kleuren, afwerkingen maar ook andere vloeren liggen. Zo liggen er in onze showroom verschillende betonlook vloeren. Deze vloeren zijn een perfect alternatief wanneer een gevlinderde woonbeton vloer niet mogelijk is in uw woning.

Onze adviseurs voorzien u graag van een passend advies betreffende uw nieuwe vloer. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Ik wil een afspraak inplannen

Ons meest recente werk