SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Van vrijdag 26 juli t/m zondag 18 augustus 2019 genieten wij heerlijk van onze zomervakantie! Daarom zijn wij in deze periode niet bereikbaar en is onze showroom gesloten. Vanaf maandag 19 augustus 2019 zijn wij weer bereikbaar en u graag weer van dienst! Ook vakantie? Een hele fijne vakantie gewenst namens het team van Willem Designvloeren B.V. ×

Gevlinderde woonbeton vloer

 

 

Wij leveren de échte gevlinderde woonbeton vloeren. Er is veel verwarring op dit gebied met gietvloeren. We spreken hier over constructieve beton wat we storten met behulp van een betonpomp. Dit zonder toevoeging van kunststoffen. Een betonvloer in uw woning is toe te passen met een minimale dikte van 7cm. Door de unieke en toch neutrale uitstraling is deze vloer overal toe te passen. In zowel uw kantoor- of winkelpand en in uw woning en sanitaire ruimtes.

betonvloer badkamer, betonnen vloer

Werkwijze gevlinderde woonbeton vloer

Een gevlinderde woonbeton vloer wordt in uw woning gestort met een betonpomp. Vervolgens wordt de massa netjes verdeeld over gewenste oppervlakte. Daarna laten we de vloer drogen en uitharden. Na het droogproces wordt de vloer gevlinderd en wordt de toplaag ingestrooid voor de gewenste kleur. Het is van belang om de vloer op het juiste moment de vlinderen en op kleur te brengen. Daarom zijn wij ook het gehele proces bij u op locatie om het gewenste resultaat te behalen.

Prijzen gevlinderde woonbeton vloer

Wij stellen een offerte voor u op na het bezoek aan onze showroom. Op deze manier krijgt u een helder beeld van het kostenplaatje voor uw nieuwe vloer. In deze offerte nemen wij eventueel de vloerverwarming, het beton zelf en de afwerkingen mee. De prijs voor een gevlinderde woonbetonvloer is va. €57,50 ex. btw.

Voordelen gevlinderde woonbeton vloer

  • Natuurlijke uitstraling
  • Energiezuinig
  • Slijtvast
  • Krasvast
  • Naadloos
  • Geschikt in combinatie met vloerverwarming
  • Weinig onderhoud
  • Brandwerend
  • Steeds mooier in de loop der jaren

Advies in de showroom

In onze showroom te Opheusden kunt u diverse mogelijkheden aan betonvloeren bekijken. Zoals de kleur en de afwerking van de vloer. Daarnaast hebben wij ook meerdere opties aan betonlook vloeren in de showroom. Een geschikt alternatief als er geen gevlinderde woonbeton vloer mogelijk is in uw woning.

Onze adviseurs staan graag voor u klaar om u te voorzien van passend advies betreffende uw nieuwe vloer. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.