SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Vloerverwarming in beton storten

Wilt u vloerverwarming in beton storten? Wij leveren echte gevlinderde woonbeton vloeren. Dit is dus geen gietvloer maar een vloer van puur constructieve beton zonder toevoeging van kunststoffen. Deze gevlinderde woonbeton vloeren zijn zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Voor het storten van een betonvloer met vloerverwarming moet u rekening houden met een minimale dikte van 7 cm. Wij storten de betonvloer direct op de constructievloer. Onder de vloerverwarming komt nog een reflectiefolie. Zo komt onze gevlinderde woonbeton vloer zwevend te liggen van de constructievloer. Hierdoor zit de vloerverwarming echt in de betonvloer. Op deze manier heeft u de meest effectieve werking van de vloerverwarming.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

WAT KOST EEN GEVLINDERDE WOONBETON VLOER?

Wilt u weten wat een gevlinderde woonbeton vloer kost op basis van uw situatie en vierkante meters? Vraag hier uw offerte aan! Wij maken graag uw droomvloer vanaf 75 m².

Energiezuinig beton storten

Uw energiekosten kunnen oplopen op het moment dat u een vloer kiest in combinatie met vloerverwarming. Daarom adviseren wij u energiezuinig beton. Deze beton is anders qua samenstelling. De massa van dit beton is massiever en bevat veel minder stilstaande lucht. Stilstaande lucht heeft een isolerende werking en kan het verwarmen van de vloer tegenwerken. Als u kiest voor energiezuinig beton, houdt de vloer de warmte van de vloerverwarming beter vast.

Wel is het zo dat een betonvloer sowieso al energiezuiniger is dan een andere vloer. Neem bijvoorbeeld een PVC vloer met een zandcementdekvloer. Een zandcementdekvloer is een erg poreuze vloer die veel stilstaande lucht bevat. Stilstaande lucht heeft een isolerende werking op de vloerverwarming. Een betonvloer daarentegen is veel dichter qua massa en bevat veel minder stilstaande lucht. Hierdoor geleidt de warmte beter door de vloer en houdt de vloer deze langer vast. Absoluut een energiezuinige vloer!

Vloerverwarming storten in uw betonvloer

Wij brengen vloerverwarming altijd zo aan dat deze echt in de vloer zit verwerkt. Hoe dat in zijn werk gaat leggen we voor u uit. Allereerst brengen we op de constructievloer een isolatiefolie aan. Daarbovenop leggen wij wapeningsnetten. Vervolgens bevestigen we de vloerverwarming aan de wapeningsnetten. Tenslotte storten we het beton over de folie, netten en vloerverwarming heen.

storten designbetonvloer, design betonvloer

Dikte betonvloer in combinatie met vloerverwarming

Het is belangrijk om de juiste dikte aan te houden voor uw betonvloer in combinatie met vloerverwarming. Als de vloer te dun is kan de vloer makkelijker gaan scheuren. Wij geven geen garantie dat de vloer helemaal niet scheurt, maar het is wel van belang onze tips en adviezen op te volgen. Wij raden daarom altijd een minimale dikte van 7 cm aan voor uw woonbetonvloer. Houd hier voor het storten van de vloer rekening mee.

Betonvloer met vloerverwarming op kleur

Om uw betonvloer een nog warmere uitstraling te geven, adviseren we om een kleur toe te voegen aan de betonvloer. Dit kan in diverse tinten grijs. Denk aan lichtgrijs, basisgrijs, middengrijs, donkergrijs en antraciet. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere kleuren met elkaar te combineren. Of om een zandkleur toe te voegen. Door zandkleur toe te voegen, krijg je een warme tint.

Betonvloer met vloerverwarming in uw woning

Wilt u een betonvloer in combinatie met vloerverwarming in uw woning laten storten? Met onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van woonbeton met vloerverwarming. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we in onze showroom onder het genot van een kopje koffie alle mogelijkheden om vloerverwarming in uw betonvloer te storten.

In onze showroom te Opheusden (Betuwe) hebben we diverse vloeren en samples liggen in meerdere kleuren en afwerkingen. Op deze manier kunt u alle opties goed met elkaar vergelijken voor u daadwerkelijk een betonvloer met vloerverwarming gaat storten.. Uiteraard staat één van onze adviseurs klaar om u te voorzien van passend advies. Maak een afspraak. Wilt u voorafgaand aan een gesprek liever eerst meer informatie of een prijsindicatie? Vul dan het offerteformulier in.
Afspraak maken Offerteformulier

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.