SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Wij gaan er even tussenuit! Vakantiesluiting: vrijdag 29 juli t/m zondag 14 augustus. Maandag 15 augustus staan we weer voor u klaar! ×

Gevlinderde woonbeton vloer

Wij leveren de échte gevlinderde woonbeton vloeren. Er is veel verwarring op dit gebied met gietvloeren. We spreken hier over constructieve beton wat we storten met behulp van een betonpomp. Dit zonder toevoeging van kunststoffen. Een betonvloer in uw woning is toe te passen met een minimale dikte van 7cm. Door de unieke en toch neutrale uitstraling is deze vloer overal toe te passen. In zowel uw kantoor- of winkelpand en in uw woning en sanitaire ruimtes.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

WAT KOST EEN GEVLINDERDE WOONBETON VLOER?

Wij maken graag uw droomvloer vanaf 75 m². Laat uw gegevens achter en krijg direct een richtprijs in uw mailbox.

Voordelen gevlinderde woonbeton vloer

  • Natuurlijke uitstraling
  • Energiezuinig
  • Slijtvast
  • Krasvast
  • Naadloos
  • Geschikt in combinatie met vloerverwarming
  • Weinig onderhoud
  • Brandwerend
  • Steeds mooier in de loop der jaren

Werkwijze gevlinderde woonbeton vloer

Een gevlinderde betonvloer wordt in uw woning gestort met een betonpomp. Vervolgens wordt de massa netjes verdeeld over gewenste oppervlakte. Daarna laten we de vloer drogen en uitharden. Na het droogproces wordt de vloer gevlinderd en wordt de toplaag ingestrooid voor de gewenste kleur. Het is van belang om de vloer op het juiste moment de vlinderen en op kleur te brengen. Daarom zijn wij ook het gehele proces bij u op locatie om het gewenste resultaat te behalen.

Gevlinderde woonbeton vloer op kleur

Wij maken uw woonbeton vloer op kleur. Beton heeft van zichzelf een grijs/bruine uitstraling. De ene keer is dit anders dan de andere keer. Dit komt door het zand wat in het beton toegevoegd is. Om zeker te zijn van de kleur adviseren wij u om er kleurpigmenten in te laten strooien. Dit kan in diverse tinten grijs. Zo kunnen wij meer garantie op de kleur geven en zal deze ook niet gaan vervagen.

Onderhoud gevlinderde woonbeton vloer

Een gevlinderde woonbeton vloer is een natuurproduct. Dit betekent dat deze leeft. Om uw vloer mooi te houden en vlekken zo veel mogelijk te beperken, adviseren wij uw vloer goed te onderhouden. Vrijwel alle schoon- en onderhoudsmiddelen die nodig zijn, zijn bij ons verkrijgbaar. Dit zijn producten die we jarenlang gebruiken en waar we goede ervaringen mee hebben. Maak uw vloer dus niet zomaar schoon met een bepaald schoonmaakmiddel, maar vraag ons altijd om advies. We helpen u graag! Klik hier om contact met ons op te nemen.

betonvloer badkamer, betonnen vloer

Prijzen gevlinderde woonbeton vloer

Wij stellen een offerte voor u op na het bezoek aan onze showroom. Op deze manier krijgt u een helder beeld van het kostenplaatje voor uw nieuwe vloer. In deze offerte nemen wij eventueel de vloerverwarming, het beton zelf en de afwerkingen mee. De prijs voor een gevlinderde woonbetonvloer is va. €69,95.

Advies in de showroom

In onze showroom te Opheusden kunt u diverse mogelijkheden aan betonvloeren bekijken. Zoals de kleur en de afwerking van de vloer. Daarnaast hebben wij ook meerdere opties aan betonlook vloeren in de showroom. Een geschikt alternatief als er geen gevlinderde woonbeton vloer mogelijk is in uw woning.

Onze adviseurs staan graag voor u klaar om u te voorzien van passend advies betreffende uw nieuwe vloer. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.
Ik wil een afspraak inplannen

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.