SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Designvloeren

Designvloeren maken het verschil in uw interieur. Een betonvloer is een echte designvloer die ook nog eens gebruiksvriendelijk is. Door het karakteristieke uiterlijk van de vloer past deze vloer in ieder interieur. Doordat de vloer naadloos is, is hij ook nog eens mega onderhoudsvriendelijk. Bent u op zoek naar prachtige designvloeren? Lees dan eens verder op deze pagina.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

WAT KOST EEN GEVLINDERDE WOONBETON VLOER?

Wilt u weten wat een gevlinderde betonvloer kost op basis van uw situatie en vierkante meters? We realiseren graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vraag hier uw offerte aan.

Designvloeren beton

Er worden verschillende benamingen gebruikt voor dezelfde vloer. Dit komt door de verschillende doelgroepen waar wij onze prachtige vloeren aan leveren. Een architect is vaak op zoek naar een strakke design betonvloer. De gebruikers van de vloer zullen eerder zoeken naar een praktische woonbeton vloer, waar ze zorgeloos op kunnen leven.

Wat is een betonnen designvloer?

Een gevlinderde betonvloer is minimaal 7 centimeter dik en zonder toevoeging van kunststoffen. We hebben het hierbij dus niet over een betonlook vloer of gietvloer maar over een échte pure betonvloer. De betonvloer is toepasbaar door de hele woning. Denk aan de woonkamer, badkamer, keuken en zelfs het terras kunnen we storten van beton. Buiten heeft de betonvloer een minimale dikte van 15 centimeter. Op de verdieping moet u rekening houden met het gewicht van de betonvloer. Een betonvloer van 7 centimeter dik weegt namelijk zo’n 170 kilo, per vierkante meter.

Eigenschappen en voordelen van designvloeren

Betonnen designvloeren kennen veel voordelen. Denk hierbij aan:

  • Een natuurlijke uitstraling, die in de loop der jaren steeds mooier wordt;
  • Energiezuinig, perfect in combinatie met vloerverwarming;
  • Slijt- en krasvast;
  • Naadloos;

Energiezuinige designvloeren

Een betonvloer is een harde en koele vloer. Door deze te combineren met vloerverwarming zal hij comfortabel aanvoelen. Door het toevoegen van de energiezuinige variant aan uw beton, bevat deze nog maar ca. 4% lucht. De betonnen designvloer warmt hierdoor snel op, heeft minder warmteverlies en houdt zijn warmte langer vast.

Zwarte keuken in Zijdewind met daarvoor een houten trap. Dit is gecombineerd met een gevlinderde betonvloer, designvloeren

Krimparme designvloeren

Een andere toevoeging die wij kunnen doen aan uw designvloer is deze krimparm maken. Door deze variant maken we de kans op scheurvorming klein.

Designvloeren leverbaar vanaf €87,95 per vierkante meter

De prijs van een designvloer is natuurlijk van belang bij uw keuze. Bij een gevlinderde betonvloer onder de 65 m² rekenen we een starttarief vanaf €5.725,-. Bij gevlinderde betonvloeren boven 65 m² rekenen we met een vierkante meterprijs vanaf €87,95. Deze prijs is zonder gekleurde toplaag (€12,50 per m²) en impregneren (€24,50 per m²). Vraag via onderstaande button een offerte aan.
Offerte aanvragen

Keukeneiland met een marmeren blad en bruine onderkant gecombineerd met een gevlinderde betonvloer in Oss, designvloeren

Designvloeren zien en vergelijken

Bent u op zoek naar een designvloer? Kom eens langs in onze showroom! We laten u verschillende designvloeren zien. Aan de hand van uw situatie en wensen maken we een passende offerte. Maakt u van tevoren een afspraak?
Afspraak maken

Ons meest recente werk