SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Designvloeren

Beton designvloeren en woonbeton zijn betonvloeren die geschikt zijn om op te leven en te wonen. Met hun eigentijdse strakke, natuurlijke uitstraling en praktische eigenschappen zijn ze geschikt voor elke leefruimte. Als u nu een betonvloer zoekt voor in uw huis, winkel, kantoor, of alleen een betonvloer in de woonkamer en sanitaire ruimte, dan overtreft een beton designvloer uw verwachtingen. Wij zijn u graag van dienst, van advies en realisatie tot het behandelen van de designvloer tegen indringing van vuil- en vloeistoffen.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

WAT KOST EEN GEVLINDERDE WOONBETON VLOER?

Wilt u weten wat een gevlinderde woonbeton vloer kost op basis van uw situatie en vierkante meters? Vraag hier uw offerte aan! Wij maken graag uw droomvloer vanaf 75 m².

Designvloeren beton

Verschil tussen een woonbeton vloer en een beton designvloer is er niet buiten de benaming om. De reden dat er verschillende namen gebruikt worden is ontstaan doordat er verschillende doelgroepen zijn waar we onze mooie vloeren aan leveren. De architecten zijn vaak op zoek naar een strakke design betonvloer. De gebruikers van de vloer zullen zelf uitzien naar een woonbeton vloer waar ze zorgeloos op kunnen leven en wonen.

Eigenschappen en voordelen van designvloeren

  • Natuurlijke uitstraling
  • Energiezuinig
  • Slijtvast
  • Krasvast
  • Naadloos > strak, hygiënisch en eenvoudig te reinigen
  • Geschikt i.c.m. vloerverwarming en lage temperatuur verwarming/ koeling
  • Weinig onderhoud
  • Steeds mooier in de loop der jaren

Energiezuinige designvloeren

Vraag naar de mogelijkheden om vloerverwarming door ons te realiseren in de beton designvloer. Dan zal de designvloer aangenaam aanvoelen en een andere beleving geven aan comfortabel wonen. Door het toevoegen van speciale materialen aan de beton kunt u gigantisch besparen op uw verwarmingskosten. De beton designvloer zal een minimaal warmteverlies hebben en houd vele malen langer de warmte vast. Een juiste investering voor nu en in de toekomst. U kunt deze betonvloeren behandelen met bijvoorbeeld een impregneermiddel of protector. Neem contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Designvloeren leverbaar vanaf € 69,95 per m²

Normaal gesproken maken we een offerte na bezoek aan de showroom. Daar hebben we een aantal voorbeelden van woonbeton en beton designvloeren liggen qua kleur en afwerking. Ook zijn er diverse manieren om de designvloer na te behandelen en te beschermen tegen indringen van vuil en vloeistoffen. Die kunt u direct bekijken en desgewenst testen.

Als uw wensen duidelijk zijn en we een passende designvloer uitgezocht hebben kunnen we daar direct een prijs voor maken. Dan zijn alle kosten duidelijk en overzichtelijk. Graag nodigen we u uit om een bezoek te brengen aan onze showroom zodat u geheel vrijblijvend het juiste advies krijgt. Die zal uw beslissing makkelijker maken waarom de beton designvloer bij u past. Met het gevolg dat u jaren kan genieten van uw designvloer en er met een gerust hart op kan leven.

Ook kunt u alvast online meer informatie opvragen. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op, om samen met u de offerte door te nemen.

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.