SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonvloer polijsten

Voor de afwerking van uw gevlinderde woonbeton vloer, ook wel monolitisch afgewerkte woonbeton vloer genoemd, zijn er verschillende mogelijkheden. Een van de mogelijkheden hierbij is het polijsten van uw betonvloer. Op deze pagina vertellen we u hier graag meer over.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

WAT KOST EEN GEVLINDERDE WOONBETON VLOER?

Wilt u weten wat een gevlinderde woonbeton vloer kost op basis van uw situatie en vierkante meters? Vraag hier uw offerte aan.

Een betonvloer polijsten, wat is dit precies?

In tegenstelling tot het vlinderen van een betonvloer, biedt een betonnen vloer polijsten een andere uitstraling. Het resultaat na een betonnen vloer polijsten geeft een nog duurzamere en sterkere afwerking.

Door het polijsten van een betonnen vloer zal een meer glimmend oppervlakte gerealiseerd worden. De glans wordt gerealiseerd doordat het oppervlak van de betonvloer tijdens het polijsten verdicht wordt door de afwerking hiervan. Het polijsten van de betonnen vloer realiseren we als de betonvloer is uitgehard.

De uitvoering van een betonvloer polijsten

De afwerking om uw woonbeton te polijsten is een techniek welke al decennia lang wordt toegepast. Het polijsten van een betonnen vloer voeren we mechanisch uit met behulp van diamant schuurschijven. Hiermee schuren we de betonvloer op. Het schuren van de betonvloer bouwen we langzaam op. We beginnen met schuren met een grove korrel, welke we vervolgens steeds verder afbouwen naar een fijne korrel. Zo wordt geleidelijk aan het gewenste resultaat bereikt.

Toepassing bij een betonvloer polijsten

Een gepolijste betonvloer kan in nagenoeg alle woon- of werksituaties worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan uw woning, kantoorpand of winkelruimte.

Bijvoorbeeld voor horecadoeleinden of showroom doeleinden is de uitstraling van een gepolijste betonvloer zeer representatief. Het biedt een zeer duurzame en strakke uitstraling. In het kort kun je zeggen dat een betonnen vloer polijsten toepasbaar is in de meeste gewenste situaties. Zeer uitzonderlijke situaties daargelaten, bijvoorbeeld de sanitaire ruimten in verband met gladheid.

De voordelen van een gepolijste betonnen vloer

Een voordeel ten opzichte van een woonbeton vloer vlinderen is dat uw vloer nog duurzamer en minder slijt gevoelig is. Polijsten biedt een mooi resultaat en zal nagenoeg niet stoffen. Vuiligheid en viezigheid zijn gemakkelijk van de vloer te verwijderen, indien u ervoor kiest om uw vloer te polijsten. Nog een voordeel is dat als u uw betonvloer laat polijsten, uw vloer hiermee zeer gebruik- en onderhoudsvriendelijk wordt. Een hygiënische vloer is hierdoor het resultaat.

Qua uitstraling biedt het polijsten van een betonvloer een naadloos en tijdloos resultaat. Door het verdichten van het oppervlak door uw betonvloer te polijsten is het verder niet noodzakelijk om nog een sealer of laklaag aan te brengen op uw vloer. Dit geldt zowel voor de uitstraling als voor de bescherming van uw betonvloer.

betonvloer polijsten

Wat zijn de kosten om een betonvloer te polijsten?

Voor het bepalen van de kosten willen we u vragen om de exacte maatvoering van de diverse ruimten, waar de ruimten zicht bevinden en bij voorkeur een plattegrond aan ons door te geven. U kunt hier een offerte opvragen.

Is uw interesse gewekt?

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande vragen of wenst u meer informatie te ontvangen? Neemt u gerust contact op. Een bezoek aan onze showroom is op afspraak mogelijk, de koffie staat voor u klaar!
Neem contact met ons op

Ons meest recente werk