SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Dé eyecatcher van jouw interieur

Kan uw interieur wel een eyecatcher gebruiken? Ontdek dan onze Italiaanse betonlook vloer: een naadloze designvloer met een natuurlijke uitstraling. U heeft deze vloer waarschijnlijk al een paar keer voorbij zien komen, maar wat is deze Italiaanse betonlook vloer nu precies? Als u dit leest is één ding zeker: u bent net als wij enthousiast over onze nieuwe designvloer. Het is tijd om kennis te maken met onze Italiaanse betonlook vloer én met Willem Designvloeren natuurlijk.

Bent u al overtuigd en wilt u deze prachtige vloer graag bewonderen in onze showroom? Neem dan contact met ons op om een afspraak in de plannen.

Contact opnemen

Wat maakt de Italiaanse betonlook vloer zo speciaal?

Een echte gevlinderde betonvloer is natuurlijk prachtig, maar met een dikte van 7 centimeter is deze vloer niet voor iedereen weggelegd. De Italiaanse betonlook vloer is hiervoor dé oplossing. Deze vloer heeft de prachtige uitstraling van een gevlinderde betonvloer en is slechts 3 millimeter dik. Deze vloer kan daarom de eyecatcher van ieder interieur zijn. We durven al bijna met zekerheid te zeggen dat we deze vloer ook bij u thuis kunnen leggen. De voordelen voor jou op een rijtje:

  • Een nieuwe designvloer die nog bijna niemand heeft
  • De vloer is slechts 3 mm dik
  • We vlinderen de vloer waardoor hij een natuurlijke en levendige uitstraling krijgt.
  • De vloer is naadloos, ideaal!
  • Hygiënisch en supermakkelijk in onderhoud
  • Vanzelfsprekend mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Bent u klaar om deze eyecatcher aan uw interieur toe te voegen? Bereken hieronder dan de prijs of neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Contact opnemen

Wat kost zo’n eyecatcher?

Prijzen zijn met uitzondering van de Waddeneilanden. Hiervoor zijn onze prijzen op aanvraag en kunt u het beste even contact met ons opnemen.