SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Beton vlinderen

Een nieuw huis, een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer en strakke muren. Alles past bij elkaar. Maar welke vloer past nu het beste bij uw huis en bij uzelf? Uitstraling is voor u belangrijk, maar ook zeker hygiëne en onderhoudsvriendelijkheid. Indien u zicht kunt vinden in bovenstaande, is een gevlinderde betonvloer echt wat voor u! Vraagt u zich af wat beton vlinderen precies inhoudt? Wij vertellen u er graag meer over.

De juiste keuze

Voor een industriële uitstraling is een gevlinderde woonbeton vloer een goede optie. Een woonbeton vloer werken we af door het beton te vlinderen, ook wel monolitisch afwerken genoemd. Door het beton te vlinderen wordt een egale, strakke en hygiënische afwerking gerealiseerd.
In combinatie met het impregneren van uw woonbeton vloer biedt het vlinderen van beton een vuil- en vloeistof afstotende bescherming van uw vloer.

Verschillende uitstralingen

Door pigment toe te voegen tijdens het beton vlinderen, kiest u uw eigen persoonlijke kleur van de woonbeton vloer. De kleuren lopen uiteen van zandkleurig tot zwart. Door percentages van verschillende tinten te combineren kiest, stelt u geheel op persoonlijke wijze uw gevlinderde woonbeton vloer samen.

Verschillende soorten

Bij het vlinderen van een betonvloer kunt u kiezen uit diverse varianten, geheel afgestemd op uw persoonlijk woonsituatie. Allereerst bieden wij een energiezuinige variant aan. Hiervoor kiest u wanneer u uw woning zo energiezuinig mogelijk wenst op te bouwen. Door de speciale toevoeging hoeft u de vloerverwarming in uw woning minder hoog op te stoken om uw betonvloer en woning toch aangenaam warm te krijgen.

Een tweede optie is de krimparme variant. Door te kiezen voor deze variant beperkt u het risico op het ontstaan van scheurtjes nog meer. Ook bij deze variant voegen we een speciale toevoeging aan ons betonmengsel toe.

Voor alle varianten en soorten blijft de afwerking van de vloer hetzelfde. We vlinderen namelijk altijd het beton van uw nieuwe woonbeton vloer.

Beton vlinderen, de voordelen

Naast de voordelen die hierboven zijn benoemd biedt het vlinderen van beton de volgende voordelen:
– Continuïteit in uw bouwproces;
– Een natuurlijke uitstraling van uw vloer:
– Tijdloze vloer, doordat uw vloer onder andere slijt- en krasvast is;
– Weinig onderhoud aan uw vloer.

beton vlinderen, betonvloer vlinderen

Ik wil graag meer informatie!

Meer informatie? Neem dan contact op via ons telefoonnummer: 0488-750 961 of via ons contactformulier.

Ons meest recente werk