SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Beton ciré wanden in de keuken

Wanneer u lekker aan het koken bent wordt er vast nog wel eens wat geknoeid of gespetterd. Hoe fijn is het dan, dat u al deze achtergebleven spetters na het koken snel en eenvoudig van de muur kunt verwijderen! Beton ciré is de oplossing!

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

PRIJSINDICATIE?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Mogelijkheden beton ciré wanden

Beton ciré wanden realiseren wij vaak in een natuurlijke kleur. Denk hierbij aan grijs, zand- en taupe tinten. Maar vergeet niet dat u voor beton ciré uit elke RAL- en NCS-kleur kunt kiezen. Ook kunt u het uiterlijk van beton ciré wanden zelf bepalen. Wilt u een grove of een fijne structuur?

Beton ciré is een stucafwerking die qua uiterlijk lijkt op beton. Beton ciré is niet alleen op de wanden toe te passen. Ook uw vloer of aanrechtblad kunt u (onder de juiste voorwaarden) voorzien van beton ciré. Voor alle mogelijkheden, kleuren en structuren raden wij u aan om een afspraak te maken in onze showroom. Hier laten onze adviseurs u alles zien!

Voordelen beton ciré wanden in de keuken

Beton ciré wanden in de keuken zijn makkelijk schoon te houden. Dit komt doordat beton ciré volledig naadloos en afgelakt is. Hierdoor zijn de wanden 100% waterdicht. Ook kunt u het uiterlijk zelf bepalen! Dit zorgt voor net dat beetje extra luxe en design in uw keuken.

Tips: onderhouden beton ciré wanden

Gebruik voor het reinigen van uw beton ciré wanden in de keuken geen agressieve schoonmaakmiddelen zoals ontkalker of bleekmiddelen. Gebruik ook geen schuurspons. Hiermee kunt u de laklagen van de beton ciré beschadigen. Wilt u toch een schoonmaakmiddel gebruiken? Gebruik dan de Lecol Clean OH-49 en een doek.

Werkwijze beton ciré wanden keuken

Beton ciré passen wij op veel verschillende ondergronden toe. Wel moet er, voordat wij beton ciré aanbrengen, al gestukadoord zijn. Wij kunnen dus niet rechtstreeks op bijvoorbeeld een steens muur beton ciré aanbrengen.

We beginnen met een primer, hierna brengen we 2 lagen beton ciré aan. De beton ciré wordt per laag opgeschuurd. Door het opschuren van de beton ciré benadrukken we de gewenste structuren. Vervolgens werken we de beton ciré lagen af met epoxy en laklagen. Deze laklagen zorgen ervoor dat de wand waterdicht, vuil- en vloeistofafstotend is.

Vanwege de droogtijd kunnen wij één laag per dag aanbrengen. Voor het aanbrengen van beton ciré wanden in de keuken kunt u rekening houden met ongeveer 1 week aan werkzaamheden en vervolgens ook nog 1 week aan droogtijd.

Kosten beton ciré wanden

Bij wanden van beton ciré werken wij met staffelprijzen. Dit betekent dat hoe meer vierkante meters u afneemt, hoe lager de prijs per vierkante meter is. Voor oppervlaktes onder de 25m² werken wij met een starttarief. Voor een gerichtere prijsindicatie voor het aantal vierkante meters dat u heeft, raden wij aan onze rekentool in te vullen.
Rekentool

Wilt u meer informatie over de prijzen en de mogelijkheden van beton ciré wanden voor in de keuken? Neem dan even contact met ons op. U kunt dan meteen een afspraak inplannen voor een bezoekje aan onze showroom. Op basis van uw wensen stellen onze adviseurs vervolgens een passende offerte op!
Contact opnemen

Ons meest recente werk