SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Wat gaat uw gietvloer kosten?

U bent toe aan een nieuwe vloer. Omdat u uitgekeken bent op uw huidige vloer, u een ander huis heeft gekocht of omdat u een nieuwe woning bouwt of laat bouwen. Uw oog is gevallen op een waanzinnige gietvloer. U bent erg te spreken over de eigenschappen van een gietvloer, maar wat gaat een gietvloer u kosten? Op deze pagina vertellen wij u meer over de kosten voor een gietvloer.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

Soorten gietvloeren

Er zijn veel verschillende soorten gietvloeren op de markt. Gietvloeren op kunststof basis, gietvloeren op cementgebonden basis of gietvloeren op basis van mineralen. Daarom vindt u in ons assortiment vier verschillende soorten gietvloeren: minerale gietvloeren, cementgebonden gietvloeren, PU gietvloeren en metallic gietvloeren. Zoals u wellicht begrijpt zijn de kosten voor een gietvloer daarom ook verschillend.

gietvloer kosten, gietvloer reinigen, pu gietvloer, gietvloer pu

Waar bestaan de kosten van een gietvloer uit?

Bij een gietvloer komen er meer kosten kijken dan alleen de gietvloer zelf. Daarom stellen wij u hiervan graag op de hoogte. Wij vinden het belangrijk dat u deze kosten van tevoren weet. Deze extra kosten nemen wij ook mee in de prijsopbouw voor uw gietvloer.

Gietvloer kosten: voorbewerking ondervloer

Een van de onderdelen van de extra kosten is het voorbewerken van de ondervloer. Voordat we uw gietvloer aanbrengen zorgen we dat er een goede, egale en hechtende ondervloer aanwezig is. Om deze ondervloer te creëren brengen we een epoxyprimer en een egalinelaag aan.

De prijs voor de epoxyprimer varieert van € 11,45 per m², incl. btw tot € 15,45 per m², incl. btw. De prijs die u betaalt voor de epoxyprimer is afhankelijk van het aantal vierkante meters.

De kosten voor de egalinelaag variëren van € 19,95 per m², incl. btw tot 27,45 per m², incl. btw. Deze prijzen zijn ook onderverdeeld in staffelprijzen en zijn gebaseerd op het aantal vierkante meters.

Gietvloer kosten: minimum ordertarief

Om uit onze eigen kosten te komen werken wij met een minimum ordertarief. Dit ordertarief is bij de gietvloeren gebaseerd op 25 m².

Gietvloer kosten: reiskosten

Is uw project meer dan 50 km van Opheusden vandaan? Dan rekenen wij reiskosten aan u door. Dit doen wij omdat we een gietvloer opbouwen in verschillende lagen. Er kan maar één laag per dag aangebracht worden. Dat betekent dat wij meerdere keren, ongeveer vier tot zes keer, bij u op locatie komen. Deze reiskosten variëren van € 575,- incl. btw tot € 850,- incl. btw. Dit is afhankelijk van het aantal kilometers.

gietvloer kosten, metallic gietvloer, gietvloer met marmerlook, betonlook, betonlook vloer

Gietvloer kosten: voorbeelden

Om u een goede indicatie te geven vindt u onderstaand verschillende prijsvoorbeelden van de vier soorten gietvloeren in ons assortiment. Deze prijsindicatie is per m². Bij de PU gietvloer zit de egaline al bij de benoemde prijs inbegrepen. Bij de andere vloeren is onderstaande prijs exclusief epoxy en egaline.

Minerale gietvloer Cementgebonden gietvloer PU gietvloer Metallic gietvloer
80 m² 84,95 94,95 102,00 135,95
120 m² 79,95 89,95 91,50 129,95

Wilt u een prijsindicatie ontvangen voor uw gietvloer? Vul onze rekentool in met uw gegevens en het aantal m², dan sturen wij u een prijsindicatie toe. Voor een passend voorstel raden wij u aan om een afspraak in onze showroom in te plannen.

Rekentool

Kom zien, voelen en vergelijken

In onze showroom vindt u de verschillende soorten gietvloeren. Zo is het voor u eenvoudig om de verschillende gietvloeren te vergelijken. Samen met het advies van één van onze adviseurs gebaseerd op uw wensen en situatie kunt u de beste keuze maken. Neem contact met ons op voor een afspraak in de showroom.

Afspraak maken

Ons meest recente werk