SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Kosten gietvloer

U bent op zoek naar een gietvloer. Zo één waar u jarenlang van kunt genieten. Voor deze gietvloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk vraagt u zich af wat de kosten van een gietvloer zijn. Op deze pagina leest u meer over de kosten van verschillende gietvloeren, hoe de kosten zijn opgebouwd en kunt u zelf de prijs van uw gietvloer berekenen.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

Voor iedereen een gietvloer

Wij zijn weg van gietvloeren. Dat is ook de reden waarom wij niet één, maar wel vijf soorten gietvloeren aanbieden. Wij hebben de volgende gietvloeren in ons assortiment:

Elke vloer heeft unieke eigenschappen. Zo is de minerale gietvloer een strakke, maar toch levendige vloer. De Italiaanse betonlook vloer lijkt sprekend op een échte betonvloer. Een cementgebonden gietvloer is van oorsprong een industrievloer. De PU gietvloer is wat zachter en voelt comfortabel aan. En een metallic gietvloer een echte eyecatcher in uw interieur.

Hoe zijn de kosten van een gietvloer opgebouwd?

Wat goed is om te weten bij de aanschaf van een gietvloer is dat we een minimum ordertarief hanteren. Bij de gietvloer is dit gebaseerd op de prijs van 25 m2. Wilt u een vloer die qua oppervlakte kleiner is? Dan betaalt u toch voor een vloer van 25 m².

Boven de 25 m² werken we met staffelprijzen. Dit betekent dat, hoe meer vierkante meters u afneemt, hoe gunstiger de prijs per vierkante meter is.

De prijs van een gietvloer bestaat uit drie onderdelen:

  • Epoxyprimer;
  • Egaline;
  • De gietvloer incl. de laklagen.

De epoxyprimer en egaline zijn nodig om een vlakkere ondervloer te maken met een goede hechtlaag. Beide zijn afhankelijk van de ondergrond. Om tegenvallers te voorkomen nemen we deze lagen mee, in de prijs!

Als laatste rekenen we reiskosten. Een gietvloer is opgebouwd uit vier tot zes verschillende lagen, waarbij we steeds één laag per dag kunnen aanbrengen. Dit betekent dat we ook vier tot zes keer heen en weer rijden. Woont u buiten een straal van 50 kilometer van Opheusden dan rekenen we hiervoor reiskosten variërend van €575,- tot €850,- afhankelijk van het aantal kilometers.

Tijd om de kosten van de verschillende gietvloeren op een rij te zetten.

Kosten minerale gietvloer

De minerale gietvloer bestaat, zoals de naam al zegt, uit mineralen. Deze vloer geeft een strak resultaat. En het mooie is dat deze vloer in alle RAL- en NCS- kleuren verkrijgbaar is.

De kosten voor een minerale gietvloer van 100 m2:
Egaline: €20,95 per m2, incl. btw.
Epoxyprimer: €12,45 per m2, incl. btw.
Minerale gietvloer: €79,95 per m2, incl. btw.

Totaal: €113,35 per m2, incl. btw.

Kosten Italiaanse betonlook vloer

De Italiaanse betonlook vloer is een gietvloer die sprekend op een échte gevlinderde betonvloer lijkt. Past een gevlinderde betonvloer van minimaal 7 centimeter niet bij u of uw woning, dan is de Italiaanse betonlook vloer dé vloer voor u.

De prijs voor een Italiaanse betonlook vloer 100 m² is:

Egaline: €20,95 per m², incl. btw.

Italiaanse betonlook vloer, incl. epoxy: €149,95 per m², incl. btw.

Totaal: €170,90 per m², incl. btw.

Dunne gevlinderde vloer in de woonkamer

Kosten cementgebonden gietvloer

De cementgebonden gietvloer is een harde betonlook vloer, oorspronkelijk uit de industrie. Deze vloer is in zes natuurlijke tinten te krijgen: off white, lichtgrijs, grijs, antraciet, beige en zandkleur.

De kosten van een cementgebonden gietvloer van 100 mzijn als volgt:
Egaline: €20,95 per m2
Epoxyprimer: €12,45 per m2
Cementgebonden gietvloer: €89,95 per m2

Totaal: €123,35 per m², incl. btw.

 Kosten PU gietvloer

De PU gietvloer is een zachte, comfortabele gietvloer. Het kunststof polyurethaan vormt de basis voor deze vloer. De PU gietvloer is in alle RAL- en NCS- kleuren verkrijgbaar én deze vloer is als enige gietvloer ook geschikt voor in het douchegedeelte.

Bij de PU gietvloer is de egaline bij de prijs inbegrepen. De prijsopbouw bij 100 m2 is:
PU gietvloer: €96,00 per m2

Totaal: €96,00 per m2

PU gietvloer in de woonkamer RAL 7030- RAL 7038

Kosten metallic gietvloer

Een metallic gietvloer is een vloer met een glimmende, marmeren afwerking. Deze vloer is verkrijgbaar in acht kleuren:

  • Chartreux;
  • Marrone;
  • Aurum;
  • Cobre;
  • Venato;
  • Siena;
  • Menta;

Bij 100 m2 zijn de kosten van deze gietvloer:

Egaline: €20,95 per m², incl. btw.

Metallic gietvloer: €129,95 per m², incl. btw.

Totaal: €150,90 per m², incl. btw.

gietvloer prijs berekenen

Wat zijn de kosten van een gietvloer voor u?

Samengevat variëren de prijzen per m2 tussen de €100,00 tot €200,00. Wilt u vooraf alvast een prijsindicatie van de gietvloer die u wilt? Vul dan onze rekentool in! U ontvangt de geschatte gietvloer kosten in uw mailbox.
Rekentool

Hopelijk heeft u na het lezen van deze pagina, én na het invullen van de rekentool, een goed beeld van wat een gietvloer kost. Bent u klaar om onze gietvloeren eens in het echt te bewonderen? Maak dan een afspraak in de showroom. Tot snel!
Afspraak maken

Ons meest recente werk