SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonlook badkamer met wanden van beton ciré!

De badkamer is de meest gekozen ruimte voor wanden van beton ciré. Beton ciré heeft een hele natuurlijke uitstraling en past perfect in de badkamer. We vertellen u graag hoe we beton ciré aanbrengen in de badkamer en we laten u graag het eindresultaat zien!

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

Zoals u in bovenstaande video kunt zien, wordt de betonstuc aangebracht met een spaan. Het maken van een beton ciré wand, of vloer, in de betonlook badkamer is allemaal handwerk. Hierdoor is iedere wand uniek!

De voorbereidingen van een betonlook badkamer

Om u een wat beter beeld te geven van hoe de betonlook badkamer gecreëerd worden, leggen wij de verschillende stappen aan u uit!

Het begint allemaal met een goede voorbereiding. Voordat wij uw beton ciré wand maken, komen we namelijk bij u langs om de ruimte te bekijken en het exacte aantal vierkante meters vast te stellen. Ook is het belangrijk dat de wanden, voordat wij het beton ciré aan kunnen brengen, door u of door derden, voorzien zijn van cementgebonden stucwerk.

Aanbrengen beton ciré wanden in de badkamer.

Dag 1. Op de eerste dag plakken we de ruimte af, brengen we een primer aan en smeren we de 1e laag beton ciré. De primer dient als hechtlaag voor de beton ciré. Dit is de roze laag op onderstaande foto.

Dag 2. We schuren de 1e laag beton ciré licht op. Vervolgens brengen we hier de 2e laag beton ciré over aan. Met een spaan smeren we het beton ciré mengsel op de wand. We betrekken u graag in het proces. Mag het wel wat gladder, of vindt u het juist gaaf wanneer de wand wat meer structuur heeft? Dan realiseren we dat zoveel mogelijk in de tweede laag.

Dag 3. Bij de beton ciré wanden in de badkamer voegen we een extra laag toe. Dit is een epoxycoating. Deze coating maakt de wand waterafstotend en stootvaster! Deze laag komt, na goedkeuring op de uitstraling, direct over de beton ciré lagen heen.

Dag 4 & 5. Op deze 2 dagen lakken we de beton ciré wanden af. Per dag lakken we 1 laag!

Naar ongeveer 1 week droogtijd is de wand helemaal klaar voor gebruik!

Waarom kiezen voor een betonlook badkamer?

Beton ciré kent verschillende voordelen. We noemen wat voordelen aan u op:

  • Beton ciré is in iedere RAL- en NCS- kleur te verkrijgen. Hierdoor is vrijwel iedere kleurkeuze mogelijk en passen beton ciré wanden in iedere betonlook badkamer;
  • Beton ciré is waterdicht en naadloos! Hierdoor kunnen beton ciré wanden zelfs toegepast worden in de inloopdouche;
  • Het schoonmaken van beton ciré wanden is erg makkelijk! De wanden simpelweg afnemen met een vochtige doek is vaak al voldoende. Wel is het belangrijk dat u de wanden in de badkamer even droogt trekt met een trekker, om kalk te voorkomen. Voor het schoonmaken raden wij het u aan om Lecol Clean OH-49 te gebruiken! Let erop dat u nooit schuursponzen of agressieve schoonmaakmiddelen op uw beton ciré wanden gebruikt.

Betonlook badkamer in uw woning!

We hopen dat u een goed beeld gekregen heeft van hoe we beton ciré aanbrengen op de badkamer wanden. Wanneer u nog vragen heeft, kunt u ons altijd bellen of mailen! Ook bent u van harte welkom in onze showroom om alle beton ciré toepassingen en kleuren te zien en vergelijken! Bezoek aan onze showroom is alleen op afspraak!
Afspraak maken!

Ons meest recente werk