SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Gevlinderde betonvloer van Willem Designvloeren

Beton combineren met hout: 5 gave binnenkijkers

Beton en hout. Twee natuurlijke materialen die niet meer zijn weg te denken uit de interieurs van nu. Het combineren van beton met hout geeft een unieke en levendige uitstraling. Weet je nog niet goed hoe je deze twee materialen moet combineren? We laten je 5 verschillende manieren zien, laat je inspireren!

Houten keukens

Met beton in je keuken geniet je, naast het prachtige uiterlijk, ook van een hoop voordelen. Zo is een gevlinderde betonvloer een stevige vloer, hittebestendig en slijtvast. Ook gaat beton lang mee en is het een duurzame keuze. Wanneer je kiest voor een keuken met hout en een betonvloer, creëer je een warme en gezellige sfeer.

Op de linkse foto is gekozen voor de kleur basisgrijs, en op de rechterfoto zie je een combinatie van 75% basisgrijs en 25% zandkleur.

Hout en beton combineren

Waarom kiezen als je het ook allebei kunt doen. Onze opdrachtgevers uit Heemstede hebben dit gedaan! Ze kozen voor een gevlinderde betonvloer én een houten vloer. Ook in het toilet hebben ze ervoor gekozen om dit hout terug te laten komen, maar dan op de muur. Dit zorgt voor een prachtig en uniek resultaat!

Houten balkenwerk in combinatie met beton

Het houten balkenwerk is echt een eyecatcher in huis. Dit in combinatie met natuurlijke kleuren en materialen zorgt voor een landelijk interieur. Op onderstaande afbeeldingen zie je een project met zo’n houten balkenwerk in combinatie met een gevlinderde betonvloer. Ook de toevoeging van de zwarte tafel en deuren passen hier perfect bij.

Deze opdrachtgevers hebben gekozen voor een gevlinderde betonvloer in de kleur basisgrijs.

Robuust en industrieel

De combinatie van de betonvloer, de hoge houten deurtjes, het vloerkleed en de stenen muur zorgen voor een robuuste, industriële sfeer. Ook deze stijl is te creëren met het combineren van beton en hout.

De opdrachtgevers hebben gekozen voor een gevlinderde betonvloer in de kleur basisgrijs!

Houten plafond + betonnen vloer

Het plafond en de vloer staan natuurlijk ver uit elkaar. Toch zijn het allebei bepalende factoren voor de sfeer van de woning. De soms wat koud ogende betonvloer en het warme van het houten balkenplafond gaan erg goed samen. Bij deze combinatie passen verschillende woonstijlen. Zo zie je hieronder op de linker afbeelding een wat rustiger, minimalistisch interieur. Terwijl er op de rechter afbeelding veel meer is gewerkt met verschillende kleuren en materialen.

Deze twee vloeren zijn beide in de kleur basisgrijs!

Beton in combinatie met hout bekijken!

Ook wij houden van beton! Kijk maar eens in onze showroom. Wil jij deze combinatie van hout en beton eens in het echt zien? Maak dan snel een afspraak! We inspireren je graag.
Afspraak maken!

Showroom van Willem Designvloeren in Opheusden. Gevlinderde betonvloer en veel houten balken

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.