SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Yes! Onze showroom is op afspraak weer geopend! Maak nu uw afspraak om onze showroom te bezoeken. Ontvangt u liever meer informatie door middel van een videogesprek? Geen probleem, ook via die weg staan wij nog steeds voor u klaar! ×

beton ciré, beton ciré vloer, betonlook, betonlook vloer

Beton ciré prijzen

Op zoek naar een prachtige beton ciré vloer of wand? Beton ciré is een waanzinnig product dat valt in de categorie ‘betonlook‘ producten. Beton ciré, ook wel gewreven beton genoemd, is een soort stucwerk. Met een spaan brengen we dit aan op de vloer of op een wand. In deze blog vertellen we je meer over beton ciré en de prijzen voor beton ciré.

Heb je geen zin of tijd om te lezen maar wil je wel graag meer weten over beton ciré en de mogelijkheden? Doe dan een belletje naar ons, we adviseren je graag!

Mogelijkheden van beton ciré

De mogelijkheden van beton ciré zijn eindeloos. Je kunt dit product toepassen op je vloer en op de wanden. Maar het is ook zeker mogelijk om je aanrechtblad of traptreden te bekleden met beton ciré. Deze mogelijkheden zijn er omdat beton ciré op vrijwel iedere ondergrond hecht.

Heb jij een ander oppervlakte of element dat je wilt voorzien van beton ciré? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast kunnen wij jou direct een indicatie geven van de prijzen van beton ciré.

beton ciré prijzen, beton ciré vloer woonkamer, betonlook woonkamer. beton cire woonkamer, betonlook woonkamer, woonkamerinspiratie

Voordelen beton ciré

Hieronder hebben wij de voordelen van beton ciré voor jou op een rijtje gezet:

 • Hecht op vrijwel iedere ondergrond;
 • Voorzien van laklagen, waterdicht;
 • Verkrijgbaar in iedere RAL- en NCS kleur;
 • Ambachtelijke uitstraling.

Prijsindicatie

Bij beton ciré producten werken wij met zogenoemde staffelprijzen. Dit zijn prijzen in een bepaalde afnamehoeveelheid. Des te meer je van het product afneemt, hoe voordeliger het per m² in verhouding wordt. Ook hanteren we een minimum ordertarief voor beton ciré. Dit minimum ordertarief is gebaseerd op 20 m². Hieronder vind je een prijsvoorbeeld voor een beton ciré vloer van 100 m²:

Epoxyprimer: € 10,95 per m², incl. btw
Egaline: € 14,95 per m², incl. btw
Beton ciré vloer: € 95,95 per m², incl. btw

Prijzenboek

Zoals we eerder aangaven werken we met staffels voor de prijzen van beton ciré. Om alle beton ciré prijzen overzichtelijk te houden hebben wij een prijzenboek gemaakt. In dit boek staan alle prijzen van beton ciré, de epoxyprimer en de egaline. Zo kun je zelf een prijsindicatie berekenen voor jouw beton ciré vloer of wand!

Klik hier om deze aan te vragen.

beton ciré prijzen, Beton Cire vloer, betonlook vloer

Werkwijze aanbrengen

Voor het aanbrengen van jouw beton ciré vloer of wand gaan wij als volgt te werk:

 • Eerst brengen we een epoxyprimer aan (alleen bij vloeren);
 • Daarna egaliseren we de ondervloer (alleen bij vloeren);
 • Na het egaliseren brengen we de eerste laag beton ciré aan;
 • Deze laten we drogen en schuren we na het drogen iets op;
 • Daarna brengen wij de tweede laag beton ciré aan;
 • We brengen de epoxycoating aan (alleen bij wanden);
 • Als laatste werken we de vloer af met diverse laklagen, een twee componenten lak.

Lees ook: beton ciré aanbrengen, hoe lang duurt dat?

Kleur beton ciré

Beton ciré is in bijna alle kleuren leverbaar. Beton ciré is namelijk in iedere RAL- en NCS- kleur te verkrijgen. De meest gekozen kleuren zijn de grijs- en zandtinten. Maar wij houden van buiten de lijntjes kleuren dus ga jij liever voor roze, blauw of misschien wel brons of goud? Geen probleem!

Beton ciré wanden

Onderhoud beton ciré

Zoals hierboven beschreven werken we beton ciré af met verschillende laklagen. Deze laklagen zijn onderhoudsarm, maar niet onderhoudsvrij. Iedere vloer of wand heeft onderhoud nodig. Zo ook de beton ciré. Wij adviseren om de vloer volgens ons onderhoudsadvies te reinigen en te onderhouden. De producten die wij hierin aanraden zijn voor het reinigen de Lecol Clean OH-49 reiniger en voor het onderhouden de Master Polish V6 Mat. Beide producten zijn bij ons te bestellen via onze webshop: vloerenonderhoud.nl

Offerte aanvragen

Wil je een specifieke prijs ontvangen voor jouw vloer? Bezoek onze showroom, van harte welkom! We kijken samen met jou wat het beste aansluit op jouw wensen en woonsituatie. Na dit bezoek stellen wij een passend prijsvoorstel voor jou op.

Klik hier om een afspraak in onze showroom in te plannen.