SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

beton ciré, beton ciré vloer, betonlook, betonlook vloer

Beton ciré: prijzen, voordelen en werkwijze

Op zoek naar een prachtige betonlook vloer- of wandafwerking? Beton ciré is een waanzinnig product om het betonlook effect mee te creëren. Beton ciré, ook wel gewreven beton genoemd, is een soort stucwerk dat we met een spaan aanbrengen. In dit artikel lees je meer over beton ciré en de prijzen die daarbij horen.

Wat is beton ciré?

Beton ciré betekent letterlijk gewreven beton. De Fransen gebruikten deze techniek om beton een mooiere uitstraling te geven. Door de jaren heen is beton ciré ontwikkeld tot een strak, dun stucwerk. Daardoor is beton ciré licht in gewicht en op bijna alle ondergronden aan te brengen.

Voor elk interieur

De mogelijkheden met beton ciré zijn eindeloos. Beton ciré kan bijvoorbeeld op vloeren, wanden, wastafels, inbouwkasten en trappen omdat beton ciré op bijna elke ondergrond hecht.

Beton ciré kun je samenstellen in elke kleur en afwerking. Dat zorgt ervoor dat elke beton ciré afwerking uniek is. Omdat je beton ciré helemaal naar wens kunt samenstellen past deze afwerking in elke woonstijl en elk interieur.

3 voordelen van beton ciré

  • Esthetisch: beton ciré heeft een unieke, eigentijdse en stijlvolle uitstraling die een moderne, serene sfeer creëert;
  • Onderhoudsvriendelijk: beton ciré is naadloos, waterdicht en makkelijk schoon te maken;
  • Veelzijdig: beton ciré is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen wat ervoor zorgt dat je beton ciré kunt aanpassen van jouw specifieke stijl en sfeer van de ruimte.

Beton ciré prijzen: 2 prijsvoorbeelden

De prijzen van beton ciré berekenen we in staffelprijzen. Dat betekent: hoe meer vierkante meters je afneemt, hoe goedkoper de prijs per vierkante meter is. Om je een richtprijs te geven zie je hieronder twee prijsvoorbeelden:

70 m² beton ciré vloer inclusief epoxy en egaline                                               €173,35 per m², inclusief btw
120 m² beton ciré vloer inclusief epoxy en egaline                                            €138,35 per m², inclusief btw

Naast de beton ciré prijzen hierboven, werken we ook met een starttarief. Dat houdt in dat je onder de 25 m² een vast tarief betaalt. Het starttarief is €5.295,- inclusief btw en met epoxy en egaline.

Ben je benieuwd naar de prijzen van beton ciré voor het aantal vierkante meters dat jij wilt afnemen? Vul ons offerteformulier in, dan nemen we snel contact met je op.
Offerte opvragen

Werkwijze beton ciré aanbrengen

Een beton ciré vloer maken we als volgt:

  • We starten met een epoxyprimer voor een goede hechting op de ondergrond;
  • Vervolgens komt er op de epoxy, egaline, om de vloer zo vlak mogelijk te maken;
  • Daarna smeren we 2 lagen beton ciré en tussendoor schuren we de eerste laag op;
  • Na het aanbrengen van de beton ciré schuren we ook de 2e laag en werken we de beton ciré vloer af met 2 laklagen.

Hoe we een beton ciré wand maken zie je in onderstaande video (in de badkamer passen we nog een extra epoxycoating toe):

Beton ciré samenstellen in de showroom

Is beton ciré dé betonlookafwerking waar je naar op zoek bent en wil je de juiste kleur en structuur uitkiezen? Of wil je graag nog meer weten over beton ciré? Je bent van harte welkom in onze showroom in het Betuwse Opheusden. Maak je van tevoren een afspraak? Dan zorgen wij dat er een adviseur beschikbaar is en de koffie klaarstaat. Tot snel!
Maak een afspraak

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.