SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

beton ciré, beton ciré vloer, betonlook, betonlook vloer

Beton ciré prijzen, voordelen en werkwijze

Op zoek naar een prachtige beton ciré vloer of wand? Beton ciré is een waanzinnig product en hoort thuis in de categorie ‘betonlook‘ producten. Beton ciré, ook wel gewreven beton genoemd, is een soort stucwerk. We brengen dit met een spaan aan op de vloer of wand. In deze blog vertellen we je meer over beton ciré en de prijzen die daarbij horen.

Heb je geen zin of tijd om te lezen maar wil je wel graag meer weten over beton ciré en de mogelijkheden? Doe een belletje naar ons, we adviseren je graag!

Mogelijkheden van beton ciré

De mogelijkheden van beton ciré zijn eindeloos. Je kunt dit product toepassen op je vloer en op de wanden. Maar ook je aanrechtblad of de traptreden kun je bekleden met beton ciré. Dit kan omdat beton ciré op bijna elke ondergrond hecht.

Heb jij een ander oppervlakte of element dat je wilt voorzien van beton ciré? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast kunnen wij jou ook meteen een indicatie geven van de prijzen van beton ciré.
Neem contact op

beton ciré prijzen, beton ciré vloer woonkamer, betonlook woonkamer. beton cire woonkamer, betonlook woonkamer, woonkamerinspiratie

Voordelen beton ciré

Hieronder hebben wij de voordelen van beton ciré voor jou op een rijtje gezet:

 • Hecht op bijna elke ondergrond;
 • Voorzien van laklagen, waterdicht;
 • Verkrijgbaar in elke RAL- en NCS- kleur;
 • Ambachtelijke, unieke en stijlvolle uitstraling.

Prijsindicatie

Bij beton ciré werken wij met zogenoemde staffelprijzen. Dit zijn prijzen in een bepaalde afnamehoeveelheid. Dat betekent: hoe meer beton ciré je afneemt, hoe voordeliger het per vierkante meter in verhouding is. Daarnaast werken we ook met een minimum ordertarief voor beton ciré. Dit minimum ordertarief is gebaseerd op 20 m². Hieronder vind je een prijsvoorbeeld voor een beton ciré vloer van 100 m²:

Epoxyprimer: € 12,45 per m², incl. btw
Egaline: € 20,95 per m², incl. btw
Beton ciré vloer: € 95,95 per m², incl. btw

Prijzenboek

Zoals we eerder aangaven werken we met staffels voor de prijzen van beton ciré. Om alle beton ciré prijzen overzichtelijk te houden hebben wij een prijzenboek gemaakt. In dit boek staan alle prijzen van beton ciré, de epoxyprimer en de egaline. Daardoor kun je zelf een prijsindicatie berekenen voor jouw beton ciré vloer of wand!

Bereken een prijsindicatie

beton ciré prijzen, Beton Cire vloer, betonlook vloer

Werkwijze aanbrengen

Voor het aanbrengen van jouw beton ciré vloer of wand gaan wij als volgt te werk:

 • Eerst brengen we een epoxyprimer aan (alleen bij vloeren);
 • Daarna egaliseren we de ondervloer (alleen bij vloeren);
 • Na het egaliseren brengen we de eerste laag beton ciré aan;
 • Deze laten we drogen en schuren we na het drogen iets op;
 • Daarna brengen wij de tweede laag beton ciré aan;
 • We brengen de epoxycoating aan (alleen bij wanden);
 • Als laatste werken we de vloer af met diverse laklagen, een twee componenten lak.

Lees ook: beton ciré aanbrengen, hoe lang duurt dat?

Kleur beton ciré

Beton ciré is in bijna alle kleuren leverbaar. Beton ciré is namelijk in elke RAL- en NCS- kleur verkrijgbaar. De meest gekozen kleuren zijn de grijs- en zandtinten. Maar wij houden van buiten de lijntjes kleuren dus ga jij liever voor roze, blauw of misschien wel brons of goud? Geen probleem!

Beton ciré badkamer betonlook Willem Designvloeren

 

Onderhoud beton ciré

Zoals we al eerder zeiden werken we beton ciré af met verschillende laklagen. Deze laklagen zijn onderhoudsarm, maar niet onderhoudsvrij. Elke vloer of wand heeft onderhoud nodig. Ook beton ciré. Wij adviseren om de vloer volgens ons onderhoudsadvies te reinigen en te onderhouden. De producten die wij hierin aanraden zijn voor het reinigen de Lecol OH-49 en voor het onderhouden de Lecol V6.
Bestel je producten hier!

Offerte aanvragen

Wil je een specifieke prijs ontvangen voor jouw vloer? Bezoek onze showroom, van harte welkom! We kijken samen met jou wat het beste aansluit op jouw wensen en woonsituatie. Na dit bezoek stellen wij een passend prijsvoorstel voor jou op.

Maak een afspraak

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.