SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Beton ciré prijzen

Beton ciré prijzen

Op zoek naar een prachtige beton ciré vloer of wand? Beton ciré is een schitterend product dat valt in de categorie ‘betonlook‘ producten. Beton ciré, ook wel gewreven beton is een soort stucwerk. Met een spaan brengen we dit aan op de vloer of eventueel wand. Meer weten? Lees dan dit blog. Hierin vertellen we je meer over beton ciré en wat de prijzen ervan zijn.

Heb je geen zin of tijd om te lezen maar wil je wel graag meer weten over beton ciré en de mogelijkheden? Doe dan een belletje naar ons, we helpen je graag verder!

Mogelijkheden van beton ciré

De mogelijkheden van beton ciré zijn oneindig. Je kunt het toepassen op je vloer en op de wanden. Maar het is ook zeker mogelijk om je aanrechtblad of traptreden te bekleden met beton ciré. Deze mogelijkheden zijn er omdat beton ciré op vrijwel iedere ondergrond hecht.

Heb jij een ander product dat je wilt bewerken met beton ciré? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast kunnen wij jou direct een indicatie geven van de prijzen van beton ciré.

beton ciré prijzen, beton ciré vloer in huis

Voordelen beton ciré

Hieronder hebben wij voor u de voordelen van beton ciré op een rijtje gezet:

  • Hecht op vrijwel iedere ondergrond
  • Waterdicht
  • Verkrijgbaar in iedere RAL- en NCS kleur
  • Ambachtelijke uitstraling

Prijsindicatie

Bij beton ciré producten werken wij met zogenoemde staffel prijzen. Dit zijn prijzen in een bepaalde afnamehoeveelheid. Des te meer je van het product afneemt, hoe voordeliger het wordt. Daarnaast hanteren wij wel een minimum ordertarief voor beton ciré. Hierbij hebben we een prijsindicatie voor je voor een vloer met een gemiddelde grootte van 80 m². De prijzen van beton ciré met egaline zijn dan: €84,95 ex BTW.

Prijzenboek

Zoals we eerder aangaven werken we met staffels voor de prijzen van beton ciré. Om alle beton ciré prijzen overzichtelijk te houden hebben wij een prijzenboek gemaakt. In dit boek staan alle prijzen van beton ciré en de egaline. Zo kun je zelf een indicatie berekenen van jouw beton ciré vloer of wand!

Klik hier om deze aan te vragen.

beton ciré prijzen, Beton Cire vloer, betonlook vloer

Werkwijze aanbrengen

Voor het aanbrengen van jouw beton ciré vloer of wand gaan wij als volgt te werk:

  • Eerst brengen we een epoxyprimer aan (alleen bij de vloer)
  • Daarna egaliseren we de ondervloer (alleen bij de vloer)
  • Na het egaliseren brengen we de eerste laag beton ciré aan
  • Deze laten we drogen en schuren we na het drogen iets op
  • Daarna brengen wij de tweede laag beton ciré aan
  • Als laatste werken we de vloer af met diverse laklagen, een twee componenten lak

Het aanbrengen van jouw beton ciré vloer of wand zit bij de genoemde prijzen inbegrepen. Dit geldt voor heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden.

Kleur beton ciré

Beton ciré is in vrijwel alle kleuren leverbaar. Het is namelijk in iedere RAL- en NCS kleur te verkrijgen. De meest gekozen kleuren zijn echter taupe- en grijstinten. Maar wij houden van buiten de lijntjes kleuren dus ga jij liever voor roze, blauw of misschien wel brons of goud? Geen kleur is ons te gek!

Onderhoud beton ciré

Zoals hierboven beschreven werken we beton ciré af met verschillende laklagen. Deze laklagen zijn onderhoudsarm, maar niet onderhoudsvrij. Iedere vloer of wand heeft onderhoud nodig. Zo ook de beton ciré. Wij adviseren om de vloer volgens ons onderhoudsadvies te reinigen en te onderhouden. De producten die wij hierin aanraden zijn voor het reinigen de Lecol Clean OH-49 reiniger en voor het onderhouden de Master Polish V6 Mat. Beide producten zijn bij ons te bestellen via onze webshop: vloerenonderhoud.nl

Offerte aanvragen

Wil je een specifieke prijs ontvangen voor jouw vloer? Bezoek eens onze showroom. Samen met u kijken we wat het beste aansluit op jouw wensen en woonsituatie. Na dit bezoek stellen wij een passende en gespecificeerde offerte voor jou op.

Klik hier om een afspraak in onze showroom in te plannen.