SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Beton ciré: dé betonlook

Betonlook ciré oftewel beton ciré is een prachtige, waterdichte betonstuc. Deze betonstuc kan aangebracht worden op de vloer, op de wand maar ook op meubilair. Deze betonlook is niet meer weg te denken uit de interieurs van nu!

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

Wat is beton ciré?

De betonlook, beton ciré is een betonstuc. Het is een eeuwenoude techniek die met de hand wordt aangebracht. Door deze techniek is uw vloer of wand altijd uniek en kunt u de uitstraling zelf bepalen.

Het product bestaat onder andere uit cement, hars en kleurstof. De betonlook beton ciré is licht in gewicht en maar enkele millimeters dik.

Betonlook over bestaande vloeren

Met de juiste voorbewerking is het mogelijk om beton ciré over uw bestaande vloer aan te brengen. Dit scheelt weer wat sloopwerk, puin en stof in huis. Beton ciré realiseren we niet over houten vloeren heen! Neem contact met ons op over de mogelijkheden in uw situatie.
Contact opnemen

beton ciré vloer, betonlook woonkamer, betonlook vloer woonkamer, beton cire woonkamer, beton cire vloer woonkamer

Beton ciré op de wand

Beton ciré is waterdicht en hecht goed waardoor het ook geschikt is voor op de wanden. Het voordeel is dat de wandafwerking naadloos en onderhoudsvriendelijk is! Scheelt weer voegen schrobben!

Kleuren van betonlook beton ciré

Beton ciré is waterdicht en hecht goed waardoor het ook geschikt is voor op de wanden. Het voordeel is dat de wandafwerking naadloos en onderhoudsvriendelijk is! Scheelt weer voegen schrobben!

Wat kost beton ciré?

De prijs van beton ciré verschilt natuurlijk per situatie. We geven u een grove prijsindicatie van een vloer van 50m² en van een wand van 50m², beide incl. epoxy en egaline.

Beton ciré vloer 50m² inclusief epoxy en egaline = €8.292,50 incl. btw.

Beton ciré wand 50m² inclusief epoxy = €8.095,- incl. btw.

Voor een specifiekere prijsindicatie voor deze betonlook raden wij u aan onze rekentool in te vullen. Zo heeft u binnen enkele minuten een richtprijs naar aanleiding van uw wensen en woonsituatie.
Rekentool

Beton ciré aanbrengen

We brengen beton ciré aan in verschillende lagen. Elke dag brengen we een nieuwe laag aan. De laagopbouw is als volgt:

1e laag = epoxyprimer

2e laag = egalinelaag

3e en 4e laag = beton ciré

5e en 6e laag = laklagen

Reken dus voor het aanbrengen van beton ciré ongeveer één week. Ook voor de droogtijd en het uitharden kunt u ongeveer één week rekenen.

Beton ciré schoonmaken en onderhouden

De betonlook beton ciré is naadloos en hierdoor onderhoudsarm. Maar regelmatig onderhoud is wel erg belangrijk! Zand en vuil zorgt namelijk voor krassen en dit zou zonde zijn. Daarom raden wij aan minstens twéé keer per week te stofzuigen en te dweilen.

Ook raden wij aan goede schoon- en droogloopmatten bij de deuren te gebruiken. Zorg ook voor beschermvoetjes onder schuivend meubilair.
Onderhoudsmiddelen bestellen

Voordelen beton ciré

We hebben al veel voordelen van beton ciré genoemd, maar we zetten ze even voor u op een rij:

  • Toepasbaar op vloeren, wanden en meubilair;
  • Naadloos, 100% vuil- en vloeistofafstotend;
  • Uitstraling en kleur zelf te bepalen;
  • Toepasbaar over bestaande vloeren;
  • Geschikt in combinatie met vloerverwarming;
  • Maar enkele millimeters

Bekijk betonlook ciré

Wilt u de betonlook beton ciré in het echt bekijken? Dan zien wij u graag in onze showroom! Hier kunt u alle betonlook vloeren zien en vergelijken. Maakt u van tevoren even een afspraak?
Afspraak maken

Ons meest recente werk