SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Beton ciré badkamer wanden waterbestendig Willem Designvloeren

Beton ciré aanbrengen in de badkamer

Beton ciré is perfect voor in de badkamer. Je kunt beton ciré toepassen op de vloer (behalve in het douchegedeelte), op wanden en badkamermeubels. Het is een waterdichte betonstuc, die je elke look kunt geven die je wilt.

Wat zijn de voordelen van beton ciré?

  • Op veel ondergronden aan te brengen;
  • Toepasbaar op wanden, vloeren en badkamermeubels;
  • Een paar millimeter dik;
  • Keuze uit bijna elke kleur;
  • Naadloos en zeer hygiënisch;
  • Perfect in combinatie met vloerverwarming;
  • Kan aangebracht worden met elke look die je wil.

Zoals je ziet veel voordelen. We lichten elk voordeel even voor je toe!

Beton ciré is eenvoudig over (bijna) elke ondergrond aan te brengen

Heb je al een bestaande badkamer, en wil je deze graag veranderen door beton ciré aan te brengen? Beton ciré kan op veel verschillende ondergronden. Dat kan tijd én sloopwerk schelen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te overleggen. Misschien kun je op die manier al het één en ander besparen.

Betonlook stuc ciré in de badkamer

Beton ciré is toepasbaar op wanden, vloeren en badkamermeubels

Je kunt beton ciré aanbrengen in je hele badkamer. Beton ciré kan aangebracht worden op de vloer zoals we hierboven al schreven. Ook de wanden van je badkamer kun je voorzien van beton ciré, het is namelijk een stucafwerking. Doordat het dus met de hand wordt aangebracht, en over bijna elke ondergrond heen kan, is het ook mogelijk om beton ciré op je badkamermeubels aan te brengen. Dit zorgt voor een mooi geheel!

Beton ciré is maar enkele millimeters dik

Beton ciré is tussen de 4 en 8 millimeter dik. Als je weinig aan vloerhoogte kwijt kunt is beton ciré dus ook een ideale optie. Ook als je deze vloer aanbrengt over een al bestaande vloer, zit je er dus niet mee dat je bijvoorbeeld de deuren moet inkorten. Of met eventuele hoogteverschillen naar andere ruimtes.

Keuze uit elke kleur

Een beton ciré vloer aanbrengen in de badkamer is mogelijk in alle kleuren. RAL- en NCS, maar ook parelmoer en metallic kleuren.

Beton ciré aanbrengen in de badkamer: naadloos en hygiënisch

Een beton ciré vloer is naadloos, en hierdoor een zeer hygiënische keuze voor in de badkamer. Beton ciré heeft geen voegen waar vuil zich in kan ophopen. Door de laklagen, die we als laatste aanbrengen, is beton ciré waterdicht.

We passen beton ciré niet toe op de vloer in het douchegedeelte. Als de laklagen beschadigen is de vloer namelijk niet meer waterdicht, en dit is niet erg hygiënisch. Wel kunnen we beton ciré wanden toepassen in het douchegedeelte!

Perfect met vloerverwarming

Zoals je ondertussen wellicht weet is beton ciré erg dun. Hierdoor wordt de warmte van de vloerverwarming snel en door de ruimte verspreid. Ook neemt de vloerverwarming de luchtvochtigheid uit de ruimte weg. Dit zorgt voor frisse lucht in de badkamer.

Beton ciré kan aangebracht worden met elke look die je wil

Beton ciré wordt opgebouwd in verschillende lagen. Deze lagen zetten we op met een spaan. Het aanbrengen van jouw beton ciré muur, vloer of oppervlakte gebeurt dus volledig met de hand. Hierdoor kun je er dus zelf voor kiezen of je veel of weinig structuur wilt. Zo kies je er helemaal zelf voor welke look je jouw muur, vloer of eventuele meubels wilt geven.

Beton ciré met je eigen ogen bekijken?

Ben je ondertussen wel erg benieuwd geworden naar al die verschillende mogelijkheden van beton ciré? We ontvangen je graag in onze showroom! Hier kun je alle mogelijkheden zien en even vergelijken!
Afspraak maken