SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

betonvloer in woonkamer

4x een beton- of betonlook vloer in je woonkamer

Ben jij op zoek naar een betonlook vloer voor in je woonkamer maar zie je op het internet door de bomen het bos niet meer? Die kans is zeker aanwezig. Woonbeton, betonlook, micro cement, gietvloer, betonvloer en nog veel meer benamingen kom je tegen als je op betonlook vloer zoekt. In deze blog laten we je zien wat verschillende betonlook vloeren in je woonkamer qua sfeer en uitstraling doen. Wellicht helpt dit je bij het maken van de juiste keuze!

Een beton- of betonlook vloer in een moderne woonkamer

Houd jij van een moderne en strakke inrichting in je woonkamer? Daar sluit een gietvloer mooi op aan. Qua gietvloeren realiseren wij twee vloertypen: de cementgebonden gietvloer en de PU gietvloer.

Beide typen gietvloeren hebben in totaal inclusief egaline onderlaag een dikte van 8 mm. De gietvloer realiseren we daarom op een zandcement dekvloer of anhydrietvloer. Een gietvloer is ook te realiseren op een bestaande tegelvloer. Hiermee voorkom je een hoop sloopwerkzaamheden.

Gietvloer betonlook, betonlook gietvloer

Een beton- of betonlook vloer in een Scandinavische woonkamer

Dat een beton of een betonlook vloer alleen in een industrieel interieur past is gelukkig allang verleden tijd en het tegendeel heeft zich bewezen.

Eigenschappen van een Scandinavisch interieur zijn onder andere strakke lijnen, opgeruimde kamers en rust. Een beton- of betonlook vloer in een Scandinavische woonkamer past daarom uitstekend! Denk hierbij aan een gevlinderde woonbeton vloer of beton ciré vloer.

betonlook vloer woonkamer, Gevlinderde betonvloer woonkamer, betonvloer woonkamer,

Een beton- of betonlook vloer in een industriële woonkamer

Onderstaande foto is een voorbeeld van een typische industriële woonkamer. De bakstenen muur, leer meubilair en niet te vergeten een betonlook vloer! Omdat de bakstenen muur best wel aanwezig is zorgt in dit geval de betonlook vloer juist voor de rust in de woonkamer.

Verder zorgt de betonlook vloer voor een mooi verloop tussen de verschillende materialen.

beton ciré vloer, betonlook, betonlook vloer

Een beton- of betonlook vloer in een landelijke woonkamer

Uiteraard mag een landelijke woonkamer in dit rijtje niet ontbreken. Wellicht denk je bij een landelijke woonkamer eerder aan bijvoorbeeld een houten visgraat vloer of een robuuste tegelvloer. Maar wist je dat een beton- of betonlook vloer ook zeer geschikt is voor een landelijke woonkamer?

We begrijpen dat je een blauw grijze tint te kil vindt voor een landelijk interieur. Gelukkig heb je ook de keuze uit bruin grijze tinten of met wat meer een zandtint. Zo ontstaat er een heel andere sfeer met een beton- of betonlook vloer.

Design betonvloer, Beton design, Betonvloeren, Betonnen vloeren

Een beton- of betonlook vloer in jouw woonkamer?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor een betonnen vloer in jouw woonkamer? Wij informeren en adviseren je hier graag over. Graag maken we een afspraak met je bij ons in de showroom. In onze showroom kunnen wij je optimaal adviseren. Hier hebben we verschillende vloertypen maar ook moodboards en andere samples. Zo creëren we een moodboard zodat je meer beeld krijgt bij de uiteindelijke sfeer en uitstraling. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen!

Wil je graag vooraf meer prijzen en informatie ontvangen voordat je onze showroom bezoekt? Vul dan ons offerteformulier in.

We hopen je snel te ontmoeten bij ons in de showroom, onze adviseurs staan voor je klaar!