SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

betonvloer in woonkamer

4x een beton- of betonlook vloer in je woonkamer

Ben jij op zoek naar een betonlook vloer voor in je woonkamer maar zie je door de bomen het bos niet meer? Die kans is zeker aanwezig. Woonbeton, betonlook, microcement, gietvloer, betonvloer en misschien ben je nog veel meer benamingen tegengekomen in je zoektocht naar een betonlook vloer.

In deze blog laten we je zien wat verschillende betonlook vloeren in je woonkamer qua sfeer en uitstraling doen. Hopelijk helpen deze mooie plaatjes je bij het maken van de juiste keuze!

Een beton- of betonlook vloer in een moderne woonkamer

Houd jij van een moderne en strakke inrichting in je woonkamer? Daar sluit een gietvloer mooi op aan. Bij gietvloeren kun je kiezen uit vier vloertypen: de cementgebonden gietvloer, de PU gietvloer, de metallic gietvloer en de minerale gietvloer.

Gietvloeren realiseren we op een zandcement dekvloer of anhydrietvloer. Een gietvloer is ook te realiseren op een bestaande tegelvloer. Hiermee voorkom je een hoop sloopwerkzaamheden.

Gietvloer betonlook, betonlook gietvloer

Een beton- of betonlook vloer in een Scandinavische woonkamer

Dat een beton of een betonlook vloer alleen in een industrieel interieur past is gelukkig allang verleden tijd en het tegendeel heeft zich bewezen.

Eigenschappen van een Scandinavisch interieur zijn onder andere strakke lijnen, opgeruimde kamers en rust. Een beton- of betonlook vloer in een Scandinavische woonkamer past daarom uitstekend! Denk hierbij aan een gevlinderde woonbeton vloer, Italiaans betonlook vloer of beton ciré vloer.

betonlook vloer woonkamer, Gevlinderde betonvloer woonkamer, betonvloer woonkamer,

Een beton- of betonlook vloer in een industriële woonkamer

Onderstaande foto is een voorbeeld van een typische industriële woonkamer. De bakstenen muur, leer meubilair en niet te vergeten een betonlook vloer! Omdat de bakstenen muur best wel aanwezig is zorgt in dit geval de betonlook vloer juist voor de rust in de woonkamer.

Verder zorgt de betonlook vloer voor een mooi verloop tussen de verschillende materialen.

beton ciré vloer, betonlook, betonlook vloer

Een beton- of betonlook vloer in een landelijke woonkamer

Uiteraard mag een landelijke woonkamer in dit rijtje niet ontbreken. Wellicht denk je bij een landelijke woonkamer eerder aan bijvoorbeeld een houten visgraat vloer of een robuuste tegelvloer. Maar wist je dat een beton- of betonlook vloer ook zeer geschikt is voor een landelijke woonkamer?

We kunnen ons voorstellen dat je een blauw grijze tint te kil vindt voor een landelijk interieur. Gelukkig heb je ook de keuze uit bruingrijze tinten of zandkleurtinten. Zo ontstaat er een heel andere sfeer met een beton- of betonlook vloer.

Een beton- of betonlook vloer in jouw woonkamer?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor een betonnen vloer in jouw woonkamer? Wij informeren en adviseren je hier graag over. In onze showroom kunnen we je alles vertellen wat je wilt weten over onze vloeren. We hebben er alle verschillende vloertypen maar ook moodboards en andere samples. Als je wilt kunnen we bijvoorbeeld samen een moodboard creëren voor een beeld van de uiteindelijke sfeer en uitstraling of onze kleurspecialist kijkt we samen met jou/jullie naar staaltjes van andere interieurelementen en adviseert desgewenst over de kleur van de vloer.

Omdat we graag weten welke verkoopspecialist jou het beste kan helpen, ontvangen we bezoek aan de showroom op afspraak. Wil je binnenkort langskomen? We horen graag wanneer we jou kunnen verwachten. Van harte welkom!
Contact

Wil je graag meer weten over prijzen en andere informatie ontvangen voordat je onze showroom bezoekt? Wanneer je onze rekentool invult, krijg je vrijblijvend een prijsindicatie in je mailbox. Natuurlijk kun je ons ook bellen of mailen met jouw specifieke vragen.

We hopen je snel te ontmoeten, onze adviseurs staan voor je klaar!
Prijsindicatie

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.