SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Prijs bereken voor gietvloeren gratis offerte Willem Design Vloeren

Hoe bereken je de prijs van een gietvloer?

Gietvloeren zijn prachtig. Ze zijn een lust voor het oog. Een gietvloer schaf je natuurlijk niet zomaar aan. Het is een weloverwogen beslissing en natuurlijk wil je van tevoren ook weten welk prijskaartje hieraan hangt. Dit begrijpen wij maar al te goed en daarom kun je bij ons eenvoudig de prijs van een gietvloer berekenen. Hoe? Lees snel verder!

Hoe bereken ik de prijs van mijn gietvloer?

De prijs van jouw toekomstige gietvloer berekenen is heel eenvoudig. Wij hebben een heel handige tool ontwikkeld waardoor je de prijs helemaal zelf kunt berekenen. Klik hier om naar deze tool te gaan. Allereerst vult je jouw gegevens in en daarna kies je de gewenste gietvloer. Vervolgens kies je of je deze gietvloer met of zonder vloerverwarming wenst. Tot slot vul je de vierkante meters in zodat we precies weten om welk oppervlak het gaat.

Als je alles hebt ingevuld dan verzend je de aanvraag. Vervolgens ontvang je een mail met de prijsindicatie.
Prijsindicatie berekenen

gietvloer prijs berekenen

Een prijsindicatie, en nu?

Je hebt de prijs van jouw gietvloer berekend, en nu? Je weet waar je en toe bent, maar we kunnen ons voorstellen dat je meer wilt weten dan alleen een prijs. Daarom kun je een gratis adviesgesprek plannen in onze showroom. Onze adviseur vertelt u dan alles over de verschillende gietvloeren en de exacte prijzen die hierbij komen kijken. Neem contact met ons op om een afspraak te plannen.

Voor welke gietvloeren kan ik een prijs aanvragen?

Wij leveren alleen de beste kwaliteitsproducten. Daarom hebben we de gietvloeren in ons assortiment zorgvuldig geselecteerd. Je kunt daarom prijzen berekenen voor de volgende gietvloeren:

Zoals je ziet heeft elke vloer zijn eigen kenmerken. Wil je meer weten over één van deze vloeren? Klik dan op de naam van de vloer en lees meer!

gietvloer kosten, gietvloer reinigen, pu gietvloer, gietvloer pu

Gietvloer in combinatie met vloerverwarming

Even terug naar de tool om de prijs van een gietvloer te berekenen. We vertelden je dat als je de keuze hebt gemaakt voor een bepaalde vloer, dat je dan ook kunt kiezen voor vloerverwarming. Deze optie hebben we natuurlijk niet voor niets toegevoegd.

De ene gietvloer voelt vaak koud aan, de ander is van zichzelf al wat warmer. Zo voelen gietvloeren op basis van cement vaak wat kouder aan. Een PU gietvloer daarentegen is op basis van kunststof en voelt daarom van zichzelf al wat warmer aan.

We adviseren altijd om vloerverwarming toe te passen bij een gietvloer. Dit is dus ook de reden dat deze optie in de tool terugkomt. Vloerverwarming verhoogt namelijk je wooncomfort en daarnaast bespaar je op stookkosten doordat je constant verwarmt. Als je de prijs van jouw gietvloer berekend weet je meteen wat deze met vloerverwarming kost.

Meer dan alleen de prijs voor een gietvloer berekenen?

Heb je al doorgeklikt naar de tool om de prijs van jouw toekomstige gietvloer te berekenen? Dan heb je misschien al gezien dat je bij ons ook de prijzen kunt berekenen van een heel aantal andere vloeren en zelfs voor wanden. Met de tool kun je, naast gietvloeren, ook de prijs van de volgende producten berekenen:

Heb je nog vragen over hoe jij de prijs van een gietvloer kunt berekenen? Of heb je vragen over een van onze andere vloeren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij informeren je graag!
Rekentool gebruiken