SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met wegwerkzaamheden aan de Lakemondsestraat zijn we minder goed bereikbaar van 13 mei t/m 24 mei. Tweede pinksterdag, maandag 20 mei zijn we gesloten. ×

pu gietvloer eettafel, eetkamer pu gietvloer pu vloer

Gietvloer prijs: prijsopbouw en prijsindicatie

Is een gietvloer jouw droomvloer en ben je ervan overtuigd dat dit dé perfecte vloer voor jou en jouw woning is? Dan ben je vast benieuwd wat een gietvloer kost. In dit blog vind je prijsvoorbeelden en de prijsopbouw voor verschillende gietvloeren. Wil jij direct een prijsindicatie berekenen? Vul je gegevens in, in onze rekentool en ontvang een geschatte prijs in je mailbox.
Prijsindicatie berekenen

Wat is een gietvloer?

De naam zegt het al. Een gietvloer is een vloer die we over de vloeroppervlakte gieten en uitsmeren tot een vlakke, egale massa. We bieden verschillende soorten gietvloeren aan:

PU gietvloer in de woonkamer RAL 7030- RAL 7038

Gietvloer prijzen

In onderstaand overzicht zijn alle prijzen exclusief epoxyprimer en egaline*. De prijs is inclusief btw. Onder de 25 m² wordt er een starttarief gehanteerd.

*(Met uitzondering van de PU gietvloer, bij deze vloer zit de prijs van de egaline wel inbegrepen)

< 25 m² 26-49 m² 50-74 m² 75-99 m² 100-149 m² 150 m² +
PU gietvloer €4.150,- €133,- per m² €118,- per m² €102,- per m² €93,- per m² €87,50 per m²
Cementgebonden gietvloer €2.850,- €104,95 per m² €99,95 per m² €94,95 per m² €89,95 per m² €84,95 per m²
Metallic gietvloer €4.395,- €164,95 per m² €149,95 per m² €135,95 per m² €129,95 per m² €123,95 per m²
Minerale gietvloer €2.575,- €94,95 per m² €89,95 per m² €84,95 per m² €79,95 per m² €74,95 per m²

Verschillende type gietvloeren

We bieden verschillende soorten gietvloeren aan in ons assortiment. Deze vloeren worden anders opgebouwd en hebben dan ook verschillende eigenschappen.

De PU gietvloer is een zachte gietvloer op basis van kunststof. Hierdoor kan deze vloer overal in huis toegepast worden, zelfs in de badkamer. PU gietvloeren zijn verkrijgbaar in iedere RAL- en NCS-kleur. Ook de combinatie van twee kleuren is mogelijk. Daardoor ontstaat er een zogenoemd betonlook effect.

De cementgebonden gietvloer is een sterke gietvloer met een industriële look. Deze gietvloer is leverbaar in 6 unieke kleuren. De prijs van de verschillende kleuren is gelijk. De cementgebonden gietvloer kan overal in huis toegepast worden, behalve in vochtige ruimtes zoals de badkamer.

De metallic gietvloer is een unieke gietvloer. Een échte eyecatcher in de ruimte waar jij deze gietvloer wil laten leggen. De metallic gietvloer heeft een glanzende uitstraling met een marmer effect. Bij de metallic gietvloer heb je keuze uit acht unieke kleuren.

De minerale gietvloer is een gietvloer op basis van mineralen. Deze vloer is in iedere RAL- en NCS-kleur verkrijgbaar. De minerale gietvloer is toe te passen in jouw hele woning, behalve in natte ruimtes zoals de badkamer.

gietvloer kosten, gietvloer reinigen, pu gietvloer, gietvloer pu, pu vloer

Bijkomende kosten

De hierboven genoemde prijzen zijn exclusief epoxyprimer, egaline* en eventuele reiskosten. De prijs van de epoxyprimer en egaline is ook opgebouwd in staffels.

De vierkante meterprijs van de epoxyprimer ligt tussen de €11,45 en €15,45 per m² afhankelijk van het aantal m² dat je afneemt.

De vierkante meterprijs van de egaline ligt tussen de €19,95 en €27,45 per m² afhankelijk van het aantal m² dat je afneemt.

De reiskosten zijn afhankelijk van de afstand die wij moeten reizen vanuit Opheusden.

*(Met uitzondering van de PU gietvloer, bij deze vloer zit de prijs van de egaline wel inbegrepen)

Bezoek onze showroom

Wil jij een specifieke offerte voor de gewenste gietvloer in jouw situatie? Maak dan een afspraak in onze showroom. Tijdens deze afspraak kun je al onze gietvloeren zien, voelen en vergelijken. We adviseren je graag en stellen een passende offerte voor je op die perfect aansluit op jouw wensen en eisen. Zien wij je snel?
Afspraak maken in onze showroom