SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Beton terras

Op zoek naar een strak én onderhoudsvriendelijk terras? Zonder last te hebben van verzakkingen en onkruid? Overweeg dan eens een gevlinderd beton terras. Door de vele afwerkmogelijkheden en kleuren realiseren wij uw droomterras. voor het gehele proces van een beton terras kunt u bij ons terecht. Van advies tot realisatie, en dat met een uitstekende service.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

WAT KOST EEN GEVLINDERD BETONNEN TERRAS?

Wilt u weten wat een gevlinderd betonnen terras kost op basis van uw situatie en vierkante meters? Vraag hier uw offerte aan.

Opties beton terras

Een terras van beton is zeer geschikt wanneer u uw woonbeton vloer wilt laten doorlopen naar buiten. Uw woning wordt als het ware verlengd door uw tuin. Daarnaast is een beton terras ook ideaal rondom uw zwembad. Gegarandeerd een strakke uitstraling!

Beton terras op kleur

Wij realiseren uw beton terras op kleur. Hoe we dit doen leggen we voor u uit. Nadat we het beton storten laten we de betonmix uitharden. Net voordat de betonmix is uitgehard strooien we pigmenten in het beton. Deze pigmenten zijn zeer fijn gemalen stukjes kleurstof. Tijdens het vlinderen strooien we de kleurpigmenten in het terras. Op deze manier is de kleur dan ook echt in de vloer verwerkt.

betonnen terras onder overkapping

Beton terras met tegelmotief

Naast de kleur kunt u ook kiezen voor een gevlinderd beton terras met een ingeslepen tegelmotief. Hierdoor ontstaat een minder strak en speelser effect maar behoudt u toch de voordelen van beton. Zo slijpen we het tegelmotief maar een paar millimeter in zodat er geen onkruid tussen kan komen. Omdat het nog steeds een massief betonnen plaat is zijn verzakkingen aanzienlijk minder. Dit blijft wel afhankelijk van grondslag.

U kunt kiezen voor een tegelmotief met lange lijnen of voor een verspringend motief. De prijs voor het inslijpen van een tegelmotief is afhankelijk van het type dat u kiest en de afmeting van uw tegel. Lange lijnen zijn goedkoper omdat dit minder arbeidsintensief is. Bij een verspringend motief zijn we langer bezig en daarom zijn hiervoor de kosten hoger.

Voordelen beton terras

Hieronder de voordelen van een betonnen terras

  • Geen last van onkruid
  • Verzakkingen zijn verleden tijd
  • Geen zichtbare looppaden
  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Verlichting en spotjes verwerken wij in het terras
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Veelzijdige toepassing

Werkwijze gevlinderd betonnen terras

Een terras brengen wij altijd aan onder afschot. Op deze manier loopt het water goed weg en voorkomt u plassen. Wij adviseren altijd een afschot van 1,5 centimeter per strekkende meter. Naast het onder afschot brengen van uw betonnen terras, kunt u ook kiezen voor een sleuf, lijngoot of afwateringsput. Hierover adviseren wij u graag. Neem gerust contact met ons op.

Showroom

In onze showroom in Opheusden kunt u diverse voorbeelden bekijken voor een beton terras. Tijdens uw bezoek aan onze showroom voorzien wij u van passend advies rondom de aanschaf van uw betonnen terras. Een betonnen terras is leverbaar vanaf € 60,- per m² excl. btw. Een toevoeging van kleur of het bijvoorbeeld inslijpen van een tegelmotief is niet in deze prijs opgenomen.

Naast diverse mogelijkheden in kleuren zijn er ook meerdere opties voor het afwerken en behandelen van de vloer.
Maak hier een afspraak

Liever vooraf vast een prijsindicatie voordat u afreist naar het Betuwse Opheusden?
Prijsindicatie aanvragen

Ons meest recente werk