SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Beton terras

Op zoek naar een strak én onderhoudsvriendelijk terras? Zonder last te hebben van verzakkingen en onkruid? Overweeg dan eens een beton terras. Door de vele afwerkmogelijkheden en kleuren realiseren wij uw droomterras. voor het gehele proces van een beton terras kunt u bij ons terecht. Van advies tot realisatie, en dat met een uitstekende service.

Opties beton terras

Een beton terras is zeer geschikt wanneer u uw woonbeton vloer wilt laten doorlopen naar buiten. Uw woning wordt als het ware verlengd door uw tuin. Daarnaast is een beton terras ook ideaal rondom uw zwembad. Gegarandeerd een strakke uitstraling!

Beton terras op kleur

Wij realiseren uw beton terras op kleur. Hoe we dit doen leggen we voor u uit. Nadat we het beton storten laten we de betonmix uitharden. Net voordat de betonmix is uitgehard strooien we pigmenten in het beton. Deze pigmenten zijn zeer fijn gemalen stukjes kleurstof. Tijdens het instrooien vlinderen we het terras. Op deze manier is de kleur dan ook echt in de vloer verwerkt.

betonnen terras onder overkapping

Voordelen beton terras

Hieronder de voordelen van een beton terras

  • Geen last van onkruid
  • Verzakkingen zijn verleden tijd
  • Geen zichtbare looppaden
  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Verlichting en spotjes verwerken wij in het terras
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Veelzijdige toepassing

Werkwijze beton terras

Een beton terras brengen wij altijd aan onder afschot. Op deze manier loopt het water goed weg en voorkomt u plassen. Wij adviseren altijd een afschot van 1 cm per strekkende meter. Hierdoor voorkomt u dat uw stoel scheef gaat staan. Naast het onder afschot brengen van uw betonnen terras, kunt u ook kiezen voor een sleuf, lijngoot of afwateringsput. Hierover adviseren wij u graag. Neem gerust contact met ons op.

Showroom

In onze showroom in Opheusden kunt u diverse voorbeelden bekijken voor een beton terras. Tijdens uw bezoek aan onze showroom voorzien wij u van passend advies rondom de aanschaf van uw betonnen terras. Een betonnen terras is leverbaar vanaf € 60,- per m² excl. btw.

Naast diverse mogelijkheden in kleuren zijn er ook meerdere opties voor het afwerken en behandelen van de vloer. Klik hier om een afspraak te maken.

Ons meest recente werk