SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton

Over ons

Willem designvloeren is specialist in betonvloeren en betonlook vloeren en wanden. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn geven we u op onze website specifieke informatie over beton design. Is u interesse gewekt? Wij staan voor u klaar in onze showroom om uw plannen verder uit te werken, onder het genot van een bakje koffie.

Eigen showroom

Eigen showroom
Kom eens gezellig langs

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Kijk welke kleuren matchen

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesafspraak

Gratis adviesafspraak
Vrijblijvend en informatief !

Showroom

Showroom

Kom eens gezellig bij ons langs. Na het maken van een afspraak kunt u samen met onze medewerkers uitgebreid de vloeren bekijken.

Klantenservice

Klantenservice

Onze medewerkers helpen u graag. Of het nu gaat om vrijblijvende informatie of het uitzoeken van een vloer; we staan voor u paraat.

Vacatures

Vacatures

Leg jij ook zo graag? We zijn altijd wel op zoek naar medewerkers die passen binnen ons team. Bekijk de vacatures en solliciteer direct.

Willem designvloeren: een vleugje historie

Door de toenemende vraag naar woonbeton en beton design vloeren en betonwerken hebben we in 2008 voor een opsplitsing gekozen in bedrijf en website.

Speerpunten van onze organisatie zijn:
Klantvriendelijk, Persoonlijk. Kwaliteit en Service zijn bij ons vanzelfsprekend en staan bovenaan. Bovendien leveren we de echte woonbeton uit italie.

Voordelen van onze producten: We leveren originele woonbeton uit Italië en dus geen imitatie producten. Verder kunt u in onze showroom vele kleuren en soorten van de woonbeton bewonderen. Ook in de manier van afwerken en nabehandelen zijn er verschillende variaties te bekijken. Graag geven we u een persoonlijk advies zodat u echt kan leven op de vloer zonder bezorgd te zijn over beschadigingen en vlekken.

Wij komen uit de Betuwe (Opheusden) en bij ons geldt het gezegde nog: een man een man een woord een woord. U krijgt één aanspreekpunt die de bouw begeleidt en u blijft informeren over de vorderingen. Wij werken snel, vakkundig en beschikken of flexibele vakmensen, zodat we uw project efficiënt kunnen opleveren.

Graag vernemen we uw vragen cq opdrachten. Voor aannemer en particulier, projecten groot of klein, voor beton moet u bij Willem Designvloeren zijn.

Met vriendelijke groet,

Willem van Engelenhoven & Team Willem Designvloeren

Ons meest recente werk