SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Van vrijdag 26 juli t/m zondag 18 augustus 2019 genieten wij heerlijk van onze zomervakantie! Daarom zijn wij in deze periode niet bereikbaar en is onze showroom gesloten. Vanaf maandag 19 augustus 2019 zijn wij weer bereikbaar en u graag weer van dienst! Ook vakantie? Een hele fijne vakantie gewenst namens het team van Willem Designvloeren B.V. ×

Over ons

Leuk dat u hier bent om meer te weten te komen over ons! Maak kennis met ons en u heeft dé perfecte match gevonden.

Showroom

Showroom

Kom eens gezellig bij ons langs. Na het maken van een afspraak kunt u samen met onze medewerkers uitgebreid de vloeren bekijken.

Klantenservice

Klantenservice

Onze medewerkers helpen u graag. Of het nu gaat om vrijblijvende informatie of het uitzoeken van een vloer; we staan voor u paraat.

Vacatures

Vacatures

Leg jij ook zo graag? We zijn altijd wel op zoek naar medewerkers die passen binnen ons team. Bekijk de vacatures en solliciteer direct.

Wie zijn wij?

Een ijzersterk, jong en enthousiast team. Afgelopen jaren zijn wij hard gegroeid en daardoor vormen we nu een sterk team met een ieder, zijn of haar specialiteit. Bij de aanschaf van uw gevlinderde woonbeton vloer of betonlook vloer ontmoet u tijdens het traject veel van onze specialisten.

Er wordt veel gelachen wij houden van de gezellige vrijdagmiddagborrel, maar bovenal wordt er keihard gewerkt om onze klanten goed te bedienen en prachtige producten af te leveren.

Wat maakt ons uniek?

Door onze jarenlange ervaring en de hoeveelheid productkennis voorzien wij u van een volledig en passend advies over onze verschillende vloeren. Wij nodigen u graag uit in onze showroom om de verschillende vloertypen te bekijken en voelen. Zo kunt u de vloeren direct met elkaar vergelijken qua eigenschappen en uitstraling. In combinatie met onze adviezen kunt u een goede vloerkeuze maken.

Showroom

Wij zijn ook benieuwd naar uw verhaal! Graag bespreken wij uw bouwplannen en woonideeën om deze om te zetten in realiteit. Wij denken graag met u mee in welke vloer het beste bij u en uw woonsituatie past. Daarnaast kijken we graag mee naar de kleur die het beste aansluit bij uw woonstijl. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen in onze showroom. Wilt u liever meer informatie ontvangen voordat u afreist naar het Betuwse Opheusden? Vul dan het offerteformulier in.

Ons meest recente werk