SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

“We zochten een robuuste vloer die past bij een boerderij”

Sjack en zijn vriendin Steffie renoveerden zelf hun boerderij. Samen met hun zoon en twee dochters wonen ze in het Limburgse Haler. Ze kozen voor een gevlinderde woonbeton vloer op de 1e etage in de kleur 50% midden- en 50% donkergrijs gecombineerd.

gevlinderde woonbeton vloer in boerderij

Van oude stal naar woning

De woning is gemaakt in de oude stal van een boerderij. Waar ooit de hooizolder was, zijn nu de slaapkamers, badkamers en het toilet. Daarbij zijn de prachtige, originele gebinten in het zicht gebleven. “We zochten een robuuste vloer die past bij de boerderij.”

De etage was een uitdaging

“Er zijn niet veel bedrijven die doen wat jullie doen. Een extra uitdaging die daarbij kwam, was dat het beton op de etage moest komen. We zochten online naar een partij die dat voor ons kon verzorgen en zo zijn we bij jullie terecht gekomen. Ondanks de afstand van Haler naar Opheusden (lees: anderhalf uur) besloten we toch een afspraak te maken in jullie showroom.”

Showroom

We werden goed ontvangen met een duidelijk verhaal. De showroom geeft een goed beeld van de mogelijkheden en de kleuren. Ook qua tekeningen en afwerkingen wisten we daardoor wat we konden verwachten. “Na het bezoek in de showroom kregen we een fotoboek toegestuurd van projecten die jullie eerder hebben gerealiseerd. Hierdoor hebben we een goede kleurkeuze kunnen maken.”

“Er zijn niet veel bedrijven die doen wat jullie doen.”

Naadloos & comfortabel

De betonvloer is helemaal wat Sjack voor ogen had. “Het is net zo mooi geworden als we gehoopt hadden.” Geen drempels, geen tegels in de badkamer én de vloer is onderhoudsvriendelijk. Ondanks dat een betonvloer een harde vloer is, spelen de kinderen graag bij de vide op de vloer. “De betonvloer samen met vloerverwarming is juist ook heel comfortabel.”

Complimenten & adviezen

Tops: “Een echte top vonden wij de jongens die de vloer kwamen maken. Het zijn prettige jongens die duidelijk communiceren en hard werken. Ook al wordt het laat, ze gaan pas naar huis als het goed is.”

Tips: “Tussen de afspraak in de showroom en de afspraak op locatie was een miscommunicatie ontstaan over een technisch detail. Het is goed gekomen, maar dat zou wat mij betreft nog verbeterd kunnen worden.”

In dit interieur:

Badkamertegels- en meubels: BMN