SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

“Deze gevlinderde betonvloer kwam precies overeen met het plaatje in m’n hoofd”

Nina Pigmans (34) uit Tilburg werd via Instagram verliefd op onze gevlinderde betonvloeren. Na een eerste afspraak in de showroom waren Nina en haar partner Stefan (36) verkocht. Samen met hun drie dochters Evy (12), Liv (9) en Izy (7) leven ze met veel plezier op de gevlinderde betonvloer. 

“We wisten eigenlijk al dat we heel graag een betonvloer wilden”, vertelt Nina. “We hebben een huis gekocht, alles gestript en weer helemaal opgebouwd. Qua interieur kozen we voor hele strakke, witte muren en voor een betonvloer.”

“We hebben veel vintage spullen in ons interieur”

“In de inrichting hebben we veel vintage meubels en spullen, oftewel oude meuk, zoals ik het vaak noem. We vonden veel parels via Marktplaats en kringloopwinkels.”

Kleur van de gevlinderde betonvloer

Nina en Stefan kozen bij de vloer voor een mengsel van 50% midden- en 50% donkergrijs. “Die kleur had ik dus bij iemand op Instagram gezien die een vloer van Willem Designvloeren heeft. Ik had een plaatje in m’n hoofd en daar kwam dit precies mee overeen. Ik heb haar benaderd en gevraagd welke kleur betonvloer zij hebben en of ze tevreden zijn.”

“We kregen een keigoede uitleg”

“Ik vond de vloeren zo prachtig en na een bezoekje aan jullie showroom was ik helemáál verliefd. We hebben de vloeren gezien en gevoeld en kregen een keigoede uitleg!”

“Ik krijg nu zelf vragen over de vloer via Instagram”

De Tilburgse heeft zelf een interieuradviesbedrijf en post zelf ook de nodige interieurfoto’s op Instagram. ‘De betonvloer staat daar natuurlijk heel vaak op en ik krijg nu zelf regelmatig berichtjes van mensen die mij vragen waar de vloer vandaan komt en of we tevreden zijn.’

In het vintage interieur zijn ook de kinderen van Nina en Stefan helemaal vertegenwoordigd. Bijzondere kindertekeningen of -schilderijen krijgen bijzondere plekjes en de speelhoek met gymnastiekmatten op de grond en ringen in het plafond is niet te missen.

Gevlinderde woonbeton vloer in huis

Kastenwand

“De kastenwand erachter en de keuken zijn gemaakt door Mooii Keukens & Interieur. Daar zijn we ook echt heel erg blij mee.”

Tegenslag

Ook al zijn Nina en Stefan erg blij met hun interieur en de plek van de vloer daarin, ze hebben wel wat tegenslag ervaren met het onderhoud van de vloer. Nina: “De eerste keer dat wij hem hebben behandeld met het onderhoudsmiddel, is er het één en ander fout gegaan. Wat er precies mis is gegaan dat weten we niet. Maar wat ik vooral belangrijk vind om te benoemen is dat het door jullie opgelost is.”

“Ik ben blij dat jullie het zo goed oplossen”

“De jongens van Willem Designvloeren hebben het middel, die niet in de vloer trok, er twee dagen lang, op hun knieën af zitten poetsen en de vloer vervolgens gepolijst. Daardoor is de bovenste laag nu wel krasgevoelig geworden. Door erop te leven, slijt dat laagje weer wat en is het krasgevoelige in de toplaag weg. Dan wordt de vloer ook nog een keer gepoetst. We hebben dus best wat tegenslag gehad, maar ik kan niet zeggen dat ik het vervelend vind. Ik ben vooral heel blij dat jullie steeds eerlijk zijn en het zo goed oplossen.”

Vlekken verwijderen

Afgezien van deze tegenslag, vindt het Tilburgse stel het onderhoud van de vloer verder prettig. “Vlekken verdwijnen na het schoonmaken. Als we wat knoeien op de vloer, maken we het gelijk schoon en dan trekt de vlek na een dag weer weg. Ik ben wel blij met de combinatie van twee kleuren en het gewolkte effect dat daardoor ontstaat. Als je dan wel ergens een vlekje hebt, dan valt het niet zo op.”

“Het leeft! Dat vinden we echt heel gaaf!”

Op vlekken en krassen, zit niemand te wachten, maar met scheuren is dat een ander verhaal. Nina is namelijk erg blij met het levendige karakter van de gevlinderde betonvloer. “De vloer heeft ondertussen her en der wat scheuren. Het leeft! Dat vinden we echt heel gaaf. Ja, we zijn nog steeds verliefd op de vloer!”
Brochure downloaden

Gevlinderde woonbeton vloer als basis in het interieur

Complimenten en adviezen

Tops: “Kwaliteit, klantvriendelijk en professioneel.”

Tips: “Alleen maar complimenten.”

In dit interieur

Interieurdesign: Puur30
Keuken: Mooii Keukens & Interieur
Kastenwand speelhoek: Mooi Keukens & Interieur