SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met wegwerkzaamheden aan de Lakemondsestraat zijn we minder goed bereikbaar van 13 mei t/m 24 mei. Tweede pinksterdag, maandag 20 mei zijn we gesloten. ×

Kosten gietvloer met vloerverwarming

Overweegt u een gietvloer met vloerverwarming? Dat begrijpen wij wel. Een gietvloer is een vloer met comfort en met vloerverwarming zijn ook koude voeten verleden tijd. Maar voordat u een gietvloer met vloerverwarming aanschaft wilt u natuurlijk weten welk prijskaartje hieraan hangt.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

Soorten gietvloeren

Voordat we voor u de kosten  van een gietvloer met vloerverwarming in kaart brengen is het fijn om wat extra informatie te hebben. Zoals dat wij vier soorten gietvloeren aanbieden. Minerale gietvloeren, cementgebonden gietvloeren, PU gietvloeren en metallic gietvloeren. Al deze gietvloeren hebben andere eigenschappen én een ander prijskaartje. Verderop op deze pagina vindt u daarom verschillende prijsindicaties voor de verschillende gietvloeren.

Soorten vloerverwarming

De soorten gietvloeren is niet het enige wat van invloed is op de prijs. Ook het type vloerverwarming speelt hierin een grote rol. Moet de vloerverwarming functioneren als hoofdverwarming of als bijverwarming? Wordt de vloerverwarming aangesloten op een cv- ketel of op een warmtepomp? Gaat het om één verdieping of meerdere? Omdat we toch een goede prijsindicatie willen afgeven gaan we uit van hoofdverwarming op één verdieping en aansluiting op cv- ketel.

Wilt u een prijsindicatie ontvangen voor uw eigen situatie? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact met ons op.

Offerteformulier Contact opnemen

Waaruit bestaat de prijs van een gietvloer?

Een gietvloer bestaat uit verschillende lagen. Een epoxyprimer, een egalinelaag en de gietvloer zelf. Wij rekenen altijd inclusief de voorbewerking, dat is de epoxyprimer en de egalinelaag. Daardoor wordt u ook niet achteraf verrast met onverwachte kosten. Behalve bij de metallic gietvloer. Bij de metallic gietvloer is een epoxyprimer en een egalinelaag niet nodig.

Daarnaast brengen wij reiskosten in rekening bij projecten die meer dan 50 kilometer bij Opheusden vandaan liggen. Binnen een straal van 50 kilometer brengen we geen reiskosten in rekening.

Staffelprijzen

Bij zowel de gietvloer als de vloerverwarming werken wij met staffelprijzen. Het principe van staffelprijzen is heel simpel. Hoe meer m² u afneemt hoe aantrekkelijker de prijs per m² is.

Kosten gietvloer met vloerverwarming

Hieronder vindt u de kosten voor een gietvloer met vloerverwarming per type gietvloer. De prijsindicatie is gebaseerd op een gemiddelde van 100 m².

Kosten minerale gietvloer met vloerverwarming

Vloerverwarming 100 m² € 3.399,00
Minerale gietvloer 100 m² € 7.995,00
Totaal: € 11.394,-

Kosten cementgebonden gietvloer met vloerverwarming

Vloerverwarming 100 m² € 3.399,00
Cementgebonden gietvloer 100 m² € 8.995,00
Totaal: € 12.395,-

cementgebonden gietvloer, betonnen gietvloer gietvloer over tegels

Kosten PU gietvloer met vloerverwarming

Vloerverwarming 100 m² € 3.399,00
PU gietvloer 100 m² € 9.600,00
Totaal: € 12.999,-

kosten gietvloer met vloerverwarming, beton gietvloer, woonkamer pu gietvloer, pu gietvloer in huis

Kosten metallic gietvloer met vloerverwarming

Vloerverwarming 100 m² € 3.399,00
Metallic gietvloer 100 m² € 12.995,00
Totaal: € 16.394,-

Een gietvloer met vloerverwarming voor u?

Wilt u weten wat de prijs is voor een gietvloer met vloerverwarming voor u. Of weet u voldoende over de prijs maar wilt u meer weten over de eigenschappen of de gietvloeren zien en vergelijken? Neem contact met ons op. We staan u graag te woord en natuurlijk nodigen we u van harte uit voor een afspraak in onze showroom.

Contact opnemen

Ons meest recente werk