SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonvloer in de woonkamer woonbeton prijsopgaaf

Woonbeton is onze specialiteit

Voor een echte betonnen designvloer bent u bij Willem Designvloeren op het juiste adres. Bij ons staan vakkundigheid, persoonlijk advies en kwaliteit hoog in het vaandel. Voor elke ruimte in en om het huis is een betonnen vloer een perfecte oplossing. Dit kan bovendien in elke gewenste kleur en afwerking. Woonbeton prijs: We leveren al woonbeton voor € 69,95,- per m².

Het gemak van woonbeton

Een woonbetonvloer heeft veel comfort en past in elk interieur. We ontwerpen naar uw wens en woonbeton maken we altijd perfect naadloos op maat. Wat dacht u van een betonnen vloer in uw badkamer of keuken? De vloer heeft nauwelijks onderhoud nodig en is zeer hygiënisch. Het oppervlak is krasbestendig, heeft veel draagkracht en is geluidsarm. Na langdurig gebruik zal de vloer juist nog mooier worden. Ook brengen we in de vloer vloerverwarming aan, zodat u altijd een comfortabel, warm gevoel heeft.

Woonbeton prijs

Een betonnen vloer van Willem Designvloeren is van de beste kwaliteit en de woonbeton ons heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding. Op basis van het aantal m² en speciale wensen stellen we de woonbeton prijs samen. Voor meer informatie over onze woonbeton prijzen, kunt u contact met ons opnemen of direct een offerte aanvragen. In goed overleg met u berekenen we de beste prijs. We leveren al woonbeton vanaf € 69,95,- per m².

Een vloer op maat

De aanleg van een woonbetonvloer heeft drie fasen. De eerste voorbereidende fase draait om ontwerpadvies en om het prepareren van de ondergrond, bekisting en wapening. Daarna storten we de vloer met behulp van een betonpomp met gieken. Als de vloer deels is uitgehard, beginnen we met het afwerken van de beton. Eerst wordt het beton gevlinderd voor extra stevigheid en daarna wordt de toplaag in de gekozen kleur aangebracht. Tot slot wordt de vloer behandeld met en een speciaal impregneermiddel tegen uitdroging van de vloer. De betonnen vloeren van Willem Designvloeren zijn van puur constructief beton en bevatten geen toegevoegde kunststoffen. Zo bent u zeker van de beste kwaliteit.