SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Van vrijdag 26 juli t/m zondag 18 augustus 2019 genieten wij heerlijk van onze zomervakantie! Daarom zijn wij in deze periode niet bereikbaar en is onze showroom gesloten. Vanaf maandag 19 augustus 2019 zijn wij weer bereikbaar en u graag weer van dienst! Ook vakantie? Een hele fijne vakantie gewenst namens het team van Willem Designvloeren B.V. ×

Gevlinderde betonvloer woonkamer

Een gevlinderde betonvloer in de woonkamer geeft veel rust en ruimte. Doordat de gevlinderde betonvloer naadloos is lijkt uw woonkamer optisch groter. Omdat de gevlinderde betonvloer rust uitstraalt komt de inrichting dubbel tot zijn recht.

Mogelijkheden gevlinderde betonvloer woonkamer

De kleur voor de gevlinderde betonvloer in uw woonkamer kiest u uit verschillende kleurpigmenten. Omdat een grijstint een neutraal is en makkelijk te combineren met andere kleuren en materialen, is dit ook nog steeds een grote favoriet voor de kleur van de gevlinderde betonvloer. Maar wanneer u een warme, zachtere tint wilt toepassen in de woonkamer om nog meer sfeer te creëren is dit ook mogelijk.

Gevlinderde betonvloer woonkamer, betonvloer woonkamer,

Vloerverwarming in uw gevlinderde betonvloer

De gevlinderde betonvloer in de woonkamer wordt vaak gecombineerd met vloerverwarming. Beton is van zichzelf een koud product maar geleid warmte uitstekend. Door de gevlinderde betonvloer te combineren met vloerverwarming heeft u nooit last van koude voeten. Houd er wel rekening mee dat de minimale dikte van de gevlinderde betonvloer in combinatie met vloerverwarming 7 cm is.

Beschermen van uw gevlinderde betonvloer in de woonkamer

Omdat beton van zichzelf een poreus product is adviseren wij u de gevlinderde betonvloer te impregneren. Na het impregneren van de gevlinderde betonvloer in de woonkamer heeft de betonvloer regelmatig onderhoud nodig. Het is belangrijk om de gevlinderde betonvloer regelmatig te dweilen. Lees hier meer over het onderhouden van uw gevlinderde betonvloer.

Prijzen gevlinderde betonvloer woonkamer

De kosten voor de gevlinderde betonvloer in uw woonkamer liggen tussen ca. € 60,- tot € 100,- per m² excl. btw. Deze prijs is afhankelijk van de keuzes die u maakt. Wilt u een prijsindicatie van ons ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in. Voor een offerte op maat maken wij graag een afspraak met u in onze showroom.

Bekijk de gevlinderde betonvloeren in onze showroom

Voor een offerte op maat nodigen wij u graag uit bij ons in de showroom aan de Lakemondsestraat in Opheusden. In deze afspraak bespreken we de mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw situatie. Op basis van uw gesprek met één van onze adviseurs ontvangt u een passend prijsvoorstel. Neem contact met ons op om de afspraak in te plannen.