Woonbeton vloer

Woonbeton vloer

Woonbeton vloeren is al sinds 2008 onze specialiteit! Wilt u een nieuwe vloer, denk dan eens aan woon betonvloeren. Vooral voor gezinnen met kinderen of huisdieren is een betonvloer de perfecte oplossing. Nooit meer ergeren aan krassen, hygiënisch in onderhoud en geluidsarm zijn eigenschappen die de woonbeton kenmerken. Omdat de toplaag geheel naar wens op kleur gebracht wordt, kunt u de betonvloer afstemmen op de rest van uw interieur. Onze design betonvloeren passen in elke stijl: van modern tot klassiek en van industrieel tot antiek.

Wat is woonbeton?

Onze woonbeton vloeren zijn industriële betonvloeren die doorontwikkeld en gefinetuned zijn met betere en gemakkelijkere eigenschappen dan de standaard toegepaste betonvloeren. De particulier noemt het een woon betonvloer maar een architect heeft liever een mooie design betonvloer. We bedoelen allemaal hetzelfde, namelijk onze natuurlijke betonvloer met een stoer en robuust uiterlijk die een sieraad is in uw leefomgeving.

Kosten woonbeton

Normaal gesproken maken we uw offerte tijdens uw bezoek aan onze showroom. Daar hebben we een groot aantal voorbeelden van woonbeton liggen die verschillen in kleur en afwerking. Ook zijn er diverse manieren om woonbeton te behandelen en te beschermen tegen indringen van vuil- en vloeistoffen. Die kunt u direct bekijken en desgewenst testen.

Als uw wensen duidelijk zijn, en we een passende vloer samengesteld hebben, kunnen we daar direct een prijs voor maken.
De kosten worden dan duidelijk en overzichtelijk per m² besproken en met een offerte bevestigd.

Graag nodigen we u uit om een bezoek te brengen in onze showroom voor een gesprek, zodat we u geheel vrijblijvend kunnen adviseren over toepassingen, kleuren en nabehandelingen. Dit adviesgesprek zal uw beslissing makkelijker maken waarom de woonbetonvloer bij u past. Met het gevolg dat u jaren trots kunt genieten van en op uw woonbeton, en er met een gerust hart op kan leven.

Ervaring in woonbeton

Door onze jarenlange ervaring kunnen we snel en vakkundig woonbeton en een design betonvloer in elke ruimte realiseren. Samen met u bespreken we in onze showroom de aanpak, uw wensen en voorkeuren. Zo weten we direct wat de exacte kosten zijn, en weet u precies waar u aan toe bent en mag verwachten.
Qua kleuren is alles mogelijk, u kunt zelfs uw woonbeton op RAL-kleur bestellen. Kom kijken in onze showroom welke kleur het beste bij u en uw interieur past.

Energiezuinige woonbeton

U kunt ook kiezen voor onze energiezuinige vloeren. De beton die we daarvoor gebruiken heeft een speciale samenstelling. Uw woonbeton zal veel sneller en langer de warmte vasthouden van uw vloerverwarming.
De kosten besparing loopt op tot 30 à 40% en zijn een juiste investering te noemen voor nu en in de toekomst.
Als u onze energie zuinige vloeren vergelijkt met een zandcementvloer zal het verschil helemaal enorm zijn. Een zandcementvloer is een poreuze vloer met veel (stilstaande) lucht daarin. Stilstaande lucht heeft een isolerende werking en zal dus op het moment van verwarmen tegenwerken. Onze energiezuinige woonbeton daarentegen is een massieve massa die snel de warmte aanneemt en vasthoudt.
Als voorbeeld: U maakt een vuur en legt er een baksteen in (symboliseert de poreuze zandcementvloer) en een stuk natuursteen (woonbeton). Wat zal er eerder opwarmen denkt u? Als deze een uur in het vuur blijven zijn ze allebei warm/ heet. We halen allebei de materialen uit het vuur en het zal blijken dat de natuursteen (woonbeton) veel langer warm blijft dan de baksteen.
Dat maakt onze woonbeton uitermate geschikt om te gebruiken met een laag temperatuur vloer verwarming (zogenoemde LTV).
Praktijk voorbeeld:in onze niet geïsoleerde showroom verwarmen we de woonbeton vloer met 22 graden ingaande temperatuur en er komt 20 graden uit. Dus een warmte verlies van 2 graden. De omgeving temperatuur is circa 18 graden.

Woonbeton prijs vanaf € 57,50 per m²

Woonbeton vloer, woonbeton vloeren

Een woonbeton vloer in Boxmeer, in de kleur: middengrijs.Woonbeton vloer, woonbeton vloeren

Prachtige woonbetonvloer in Heino, in de kleur: 75% donker- en 25% middengrijs

© 2016 - 2018 Willem Designvloeren - Website: Stylemaster

Van 27 juli t/m 20 augustus zijn wij met vakantie. U kunt ons wel bereiken via het contactformulier