Gietvloer en betonlook vloer

Cementgebonden gietvloeren en betonlook vloeren

Naadloze giet- en beton cirévloeren brengen veel gemak in onderhoud van de vloer in uw woning. Naast de strakke, of juist robuuste uitstraling verhoogt de gietvloer of beton ciré vloer ook enorm uw comfort.

Betonlook vloeren

In samenwerking met de fabrikant hebben we een mooie en sterke betonvloer- variant oftewel een betonlook vloer ontwikkeld. Het voordeel van deze cementgebonden vloer is dat er met een minimale dikte toch de natuurlijke uitstraling van een betonvloer of woonbeton gerealiseerd kan worden. Ons streven is een natuurlijk product , met om de kans op scheurvorming zoveel mogelijk te beperken, een minimale kunstmatige toevoeging.
De cementgebonden gietvloer zal van zichzelf ook niet scheuren, wat een voordeel is ten opzichte van de woon betonvloer. Deze cementgebonden gietvloer geeft in combinatie met de vloerverwarming optimaal warmte af, wat het comfort van de gietvloer erg verhoogt.
De laagdikte van onze betonlook vloer is 4-6mm.

Om zeker te zijn van een goede basisvloer starten we het liefst met een vezel-versterkte egaline vloer. Daardoor verdwijnen oneffenheden in de ondervloer en ontstaat er weer een mooie, sterke en vlakke basisvloer waarop we onze gietvloer of beton ciré vloer kunnen realiseren.
De werkwijze en werktijden zijn iedere betonlookvloer anders. Om een betonlook vloer te leggen, stellen we een plan samen met u op.

Als we uitgaan van een normale situatie zijn we ca. 4 a 5 dagen bezig om de gietvloer of beton ciré in het geheel gebruik klaar te maken.
Doordat we werken met natuurlijke materialen adviseren we pas na dag 7 gebruik te maken van de vloer, zodat het de meest optimale droog en uitharding tijd heeft gehad.

Wij nodigen u graag uit om bij ons in de showroom te kijken. Tijdens de afspraak kunnen we adviseren welke vloer het meest past in uw woning en leefomgeving.

Op basis van uw wensen en naar aanleiding van uw bezoek in de showroom maken we een offerte. Daarnaast kunnen we een aantal stalen maken in verschillende kleuren en afwerkingen die uw wensen uiten. Deze stalen worden na het opmaken van de offerte, door ons, bij u gebracht zodat we in de woning of ruimte een juist beeld kunnen creëren en kunnen kijken welke invloed het directe daglicht heeft.

Betonlook vloer, gietvloer betonlook, beton ciré vloer

Een beton ciré vloer in Heelsum.

Cementgebonden gietvloer, Betonlook vloer, gietvloer betonlook, beton ciré vloer

Cementgebonden gietvloer (RAL 7030) in Veenendaal.

© 2016 - 2018 Willem Designvloeren - Website: Stylemaster

Van 27 juli t/m 20 augustus zijn wij met vakantie. U kunt ons wel bereiken via het contactformulier