Design betonvloeren

Beton designvloeren en woonbeton betonvloeren

Beton Designvloeren en woonbeton zijn betonvloeren die geschikt zijn om op te leven en te wonen. Met hun eigentijdse strakke, natuurlijke uitstraling en praktische eigenschappen zijn ze geschikt voor elke leefruimte. Als u nu een betonvloer zoekt voor in uw huis, winkel, kantoor, of alleen een betonvloer in de woonkamer en sanitaire ruimte, dan overtreft een betondesignvloer uw verwachtingen. Wij zijn u graag van dienst, van advies en realisatie tot het behandelen van de vloer tegen indringing van vuil- en vloeistoffen.

Verschil tussen een woonbeton vloer en een beton designvloer is er niet buiten de benaming om.

De reden dat er verschillende namen gebruikt worden is ontstaan doordat er verschillende doelgroepen zijn waar we onze mooie vloeren aan leveren. De architecten zijn vaak op zoek naar een strakke design betonvloer. De gebruikers van de vloer zullen zelf uitzien naar een woon betonvloer waar ze zorgeloos op kunnen leven en wonen.

Eigenschappen en voordelen van onze woonbeton en beton designvloeren

  • Natuurlijke uitstraling
  • Energiezuinig
  • Slijtvast
  • Krasvast
  • Naadloos > strak, hygiënisch en eenvoudig te reinigen
  • Geschikt i.c.m. vloerverwarming en lage temperatuur verwarming/ koeling
  • Weinig onderhoud
  • Steeds mooier in de loop der jaren

Energiezuinige Design Betonvloeren:

Vraag naar de mogelijkheden om vloerverwarming door ons te realiseren in de woon betonvloer. Dan zal de betonvloer aangenaam aanvoelen en een andere beleving geven aan comfortabel wonen. Door het toevoegen van speciale materialen aan de beton kunt u gigantisch besparen op uw verwarming kosten. De vloer zal een minimaal warmte verlies hebben en houd vele malen langer de warmte vast. Een juiste investering voor nu en in de toekomst.

U kunt deze betonvloeren behandelen met bijvoorbeeld een impregneer middel of protector.
Neem contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Beton designvloer leverbaar vanaf € 57,50 per m²

Normaal gesproken maken we een offerte na bezoek aan de showroom. Daar hebben we een aantal voorbeelden van woonbeton en beton designvloeren liggen qua kleur en afwerking. Ook zijn er diverse manieren om de vloer na te behandelen en te beschermen tegen indringen van vuil en vloeistoffen. Die kunt u direct bekijken en desgewenst testen.

Als uw wensen duidelijk zijn en we een passende vloer uitgezocht hebben kunnen we daar direct een prijs voor maken. Dan zijn alle kosten duidelijk en overzichtelijk. Graag nodigen we u uit om een bezoek te brengen aan onze showruimte zodat u geheel vrijblijvend het juiste advies krijgt. Die zal uw beslissing makkelijker maken waarom de woon betonvloer bij u past. Met het gevolg dat u jaren kan genieten van uw vloer en er met een gerust hart op kan leven.

Betonvloer, betonvloeren.


Een mooie energie zuinige Design Betonvloer in de blauwgrijze kleur in Boxmeer.

 

© 2016 - 2018 Willem Designvloeren - Website: Stylemaster

Van 27 juli t/m 20 augustus zijn wij met vakantie. U kunt ons wel bereiken via het contactformulier