SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Design betonvloer

De design betonvloer is multifunctioneel en bijzonder geschikt voor welke ruimte dan ook. Doordat de betonvloer naadloos is, is het onderhouden ervan gemakkelijk en hygiënisch. Door het slijt- en krasvaste karakter gaat de vloer heel lang mee.

Hiernaast is een mooie energiezuinige design Betonvloer te zien in de kleur: midden- en donkergrijs gecombineerd. Daarnaast ziet u een foto van een gerealiseerde betonvloer in een sportruimte.

Eigen showroom

Eigen showroom
Kom eens gezellig langs

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Kijk welke kleuren matchen

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesafspraak

Gratis adviesafspraak
Vrijblijvend en informatief !

Direct een prijsindicatie?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.Wij leveren gevlinderde woonbeton vloeren vanaf 60 m²

Design betonvloer

De design betonvloer wordt altijd gevlinderd voor een sterk verdichte toplaag met een gewolkt uiterlijk. U hebt de keuze uit verschillende kleuren, die aansluiten bij uw inrichting. Een design betonvloer in combinatie met vloerverwarming? Geen probleem bij Willem Designvloeren! Houd wel rekening met de minimale dikte van 7 cm (i.c.m. vloerverwarming) De design betonvloer kan direct op de constructievloer gelegd worden. De vloerverwarming komt dan in de design betonvloer. Zo krijgt u het meest de effectieve werking van de vloerverwarming.

Voordelen van een design betonvloer:

  • Geen vertraging in het bouwproces
  • Natuurlijke uitstraling
  • Energiezuinig
  • Slijtvast
  • Krasvast
  • Naadloos > strak, hygiënisch en eenvoudig te reinigen
  • Geschikt i.c.m. vloerverwarming
  • Weinig onderhoud
  • Steeds mooier in de loop der jaren

Wij onderscheiden ons door persoonlijk advies en begeleiding door vaste medewerkers. Zo hebt u altijd een vast aanspreekpunt. Kortom, wij verzorgen uw design betonvloer van A tot Z!

Energiezuinige design betonvloeren:

U kunt ook kiezen voor onze energie zuinige vloeren. De beton die we daarvoor gebruiken heeft een speciale samenstelling. Uw beton designvloer zal veel sneller en langer de warmte vasthouden van uw vloerverwarming. De kosten besparing loopt op tot 30 a 40%. Als u onze energie zuinige vloeren vergelijkt met een zandcementvloer zal het verschil helemaal enorm zijn. Een zandcementvloer is een poreuze vloer met veel (stilstaande) lucht daarin. Stilstaande lucht heeft een isolerende werking en zal dus op het moment van verwarmen tegen gaan werken. Onze energie zuinige betonvloer daarentegen is een massieve massa die snel de warmte aanneemt en vasthoud.
Als voorbeeld: U maakt een vuur en legt er een baksteen in (poreuze zand cementvloer) en een stuk natuursteen (designbeton). Wat zal er eerder opwarmen denkt u? Als deze een uur in het vuur blijven zijn ze allebei warm/ heet. We halen allebei de materialen uit het vuur en het zal blijken dat de natuursteen (designbeton) veel langer warm blijft dan de baksteen.
Praktijk voorbeeld: in onze niet-geïsoleerde showroom verwarmen we de design betonvloer met 22 graden ingaande temperatuur en er komt 20 graden uit. Dus een warmte verlies van 2 graden. De omgeving temperatuur is circa 18 graden.

Lees meer over betonvloeren en designvloeren.