Betonnen bank

Een designbank van beton

Designbanken zijn zeer goed maken van beton. Door de sterke, degelijke samenstelling en het onderhoudsvriendelijke karakter zijn onze beton banken heel geschikt voor gebruik in stad, park, tuin en bedrijf.  Al eens gedacht aan betonnen banken met uw logo voor het bedrijfspand? Of een exclusieve tuin bank in door u ontworpen stijl? Elk project vinden wij een uitdaging. We maken beton banken in elke gewenste vorm en maat.
Beton banken zijn ideaal voor buiten. Ze zullen niet snel gestolen worden door het gewicht en de verankeringen. Ook zijn ze weerbestendig en heel onderhoudsvriendelijk. Wij behandelen het beton vooraf tegen algengroei e.d. Hierdoor zijn de banken goed inzetbaar in parken en winkelcentra.

Daarom uw beton banken laten maken bij Willem Betonwerken:
 

  • Alles is maatwerk. U kunt de designbanken geheel zelf vormgeven en samenstellen.
  • We leveren beton banken in alle kleuren.
  • Onze mogelijkheden zijn enorm, denk aan het graveren van logo’s of het realiseren van (planken) motief.
  • Er wordt gewerkt  op locatie of  vanuit onze loods.
  • Levering tegen scherpe prijzen.

Geïnteresseerd? Natuurlijk vertellen we u graag meer over onze werkwijze, de prijzen en de mogelijkheden in beton designbanken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte op.

 

betonnen object

Meedenken in oplossingen om de startblokken uit het te slopen zwembad te plaatsen in het park als kunst object van beton. Zo kunnen ze als betonnen bank in gebruik genomen worden

 

© 2016 - 2018 Willem Designvloeren - Website: Stylemaster