SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Onze showroom is gesloten, maar een video-adviesgesprek of telefoon-adviesgesprek is wel mogelijk! Neem contact met ons op om één van deze afspraken in te plannen. Wij zijn bereikbaar op: 0488-750 961. Wij helpen u graag! ×

Design betonvloer

Een design betonvloer is multifunctioneel en bijzonder geschikt voor in iedere ruimte van uw woning! Doordat de betonvloer naadloos is, is het onderhouden ervan gemakkelijk en hygiënisch. Door het slijt- en krasvaste karakter gaat de design betonvloer erg lang mee. Meer weten over de mogelijkheden en de eigenschappen van een design betonvloer? U leest er alles over op deze pagina!

Showroom

Showroom
Zien, voelen en vergelijken

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Voor uw perfecte kleur

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
Voor uw woonwensen

WILT U EEN PRIJSINDICATIE ONTVANGEN?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie. Gevlinderde woonbeton vloer realiseren wij vanaf 65 m².

Wat is een design betonvloer?

Een design betonvloer is een andere benaming voor de gevlinderde woonbeton vloer of de gepolierde betonvloer. Dit zijn drie verschillende benamingen voor hetzelfde product. Namelijk de échte gevlinderde betonvloer met een minimale dikte van 7 cm. Wanneer u kiest voor een design betonvloer komt de zandcement dekvloer te vervallen.

Mogelijkheden met een design betonvloer

Heeft u de keuze gemaakt voor een design betonvloer? Dan zijn we er nog niet! Er zijn verschillende opties waaruit u kunt kiezen die de uiteindelijke vloer bepalen. We spreken hier over: het type beton, de gekleurde toplaag, en het impregneren/ onderhouden van de design betonvloer. Deze verschillende mogelijkheden bespreken we in onderstaande alinea’s.

Een design betonvloer: het type beton

Bij het type beton heeft u keuze in twee verschillende typen: de basis beton en de zogenoemde energiezuinige- en krimparme beton. Voor dit type beton gebruiken we een aangepaste samenstelling waardoor uw betonvloer sneller en langer de warmte van de vloerverwarming vasthoudt.

Een design betonvloer: de gekleurde toplaag

De design betonvloer kan afwijken qua kleur. Dit is namelijk afhankelijk van de kleur van het zand dat we gebruiken in de betonmix. Door een gekleurde toplaag toe te voegen beïnvloeden we deze kleur. Door het toevoegen van kleurpigmenten weet u welke kleur vloer u kunt verwachten. De meest gebruikte kleuren zijn grijs- en zandtinten. Voor het kiezen van het juiste kleurpigment nodigen wij u graag van harte uit voor een afspraak bij ons in de showroom.

design betonvloer, betonvloer op kleur, gekleurde gevlinderde betonvloer

Een design betonvloer: het beschermen en onderhouden

Na het vlinderen is de design betonvloer voor circa 85% vuil- en vloeistofafstotend. Om uw betonvloer beter te beschermen adviseren wij de impregneer behandeling. Het impregneren verhoogt de dichtheid van 85% naar circa 95%. Een gevlinderde betonvloer is nooit helemaal 100% dicht. Na het impregneren is goed en regelmatig onderhoud erg belangrijk. Klik hier voor meer informatie over het onderhouden.

Voordelen van een design betonvloer:

  • geen vertraging in het bouwproces
  • natuurlijke uitstraling
  • energiezuinig
  • slijt- en krasvast
  • uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming
  • onderhoudsvriendelijk

Ook een design betonvloer in uw woning?

Graag nodigen wij u van harte uit voor een adviesgesprek bij ons in de showroom. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden voor een design betonvloer gebaseerd op uw wensen en situatie. Aan de hand daarvan stellen we een aansluitende offerte voor u op.

In onze showroom ziet u verschillende kleuren en afwerkingen. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wilt u liever vooraf eerst meer informatie ontvangen? Vul dan uw gegevens in op ons offerteformulier.

design betonvloer, gevlinderde betonvloer in interieur, gevlinderd beton,

 

Ons meest recente werk