SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Van vrijdag 26 juli t/m zondag 18 augustus 2019 genieten wij heerlijk van onze zomervakantie! Daarom zijn wij in deze periode niet bereikbaar en is onze showroom gesloten. Vanaf maandag 19 augustus 2019 zijn wij weer bereikbaar en u graag weer van dienst! Ook vakantie? Een hele fijne vakantie gewenst namens het team van Willem Designvloeren B.V. ×

Betonlook wand

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een betonlook wand? De beton look wand oftewel beton ciré zorgt voor een unieke en stijlvolle uitstraling. Beton ciré heeft een beton uitstraling, maar is een stucafwerking. De betonlook wand is waterdicht en daardoor ideaal voor in uw keuken of badkamer.

Voordelen betonlook wand

Een betonlook wand heeft veel voordelen en mogelijkheden. Beton ciré wordt waterdicht afgewerkt. Daarom is deze wandafwerking ook mogelijk in uw toilet, badkamer of keuken. Omdat de beton ciré door middel van meerdere lagen op de wand wordt gestukadoord ontstaat er een strak en naadloos geheel. Het schrobben van tegels is dus niet meer nodig!

Mogelijkheden betonlook wand

De beton look wand kent veel praktische mogelijkheden. De beton ciré kan op bijna iedere ondergrond worden toegepast en is geheel naar wens samen te stellen. U kunt uw eigen kleur en tekening voor uw beton ciré wand kiezen. Dit zorgt voor een unieke uitstraling. Een échte eyecatcher. Door de vele mogelijkheden passen beton ciré wanden altijd in uw interieur.

betonlook wand, betonlook wanden, betonlook muur

 

Kies uw betonlook wand in onze showroom

Kom uw unieke beton ciré wand uitkiezen bij ons in de showroom! Tijdens de afspraak bij ons in de showroom in de Betuwe helpt één van onze adviseurs u graag bij het kiezen van de juiste betonlook wandafwerking. Onze adviseur helpt u uiteraard ook bij het maken van de juiste kleurkeuze. Gebaseerd op het gesprek bij ons in de showroom ontvangt u een passende offerte met betrekking tot de betonlook wanden.

Ontvangt u liever eerst een prijsindicatie? Vul dan online het offerteformulier in en ontvang snel meer informatie en prijzen per e-mail.