SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

PU vloer prijs per m²

Een PU (polyurethaan)vloer is een betonlook vloer. Past er geen gevlinderde woonbeton vloer in uw woning? Of past de uitstraling niet helemaal bij uw stijl? Dan is een PU vloer een zeer geschikt alternatief. Een PU gietvloer wordt in de desbetreffende ruimte gegoten en uitgesmeerd tot een vlakke laag. Een PU vloer is naadloos en geschikt om meerdere ruimtes met elkaar te verbinden. Maar wat is bij een PU vloer de prijs m²?

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Wilt u een prijsindicatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Voordelen en tips PU vloer

 • Passen we indien nodig op een bestaande tegelvloer of zandcementdekvloer toe
 • In elke RAL- en NCS- kleur mogelijk
 • Onderhoudsvriendelijk
 • 100% vuil- en vloeistofafstotend
 • In combinatie met egaline een dikte van maximaal 8 millimeter
 • Geschikt voor in de badkamer
 • Elastisch waardoor weinig kans op scheurvorming

Een PU-vloer is een zacht en elastisch product. Omdat hij zacht is, is het product niet krasvast. Om zoveel mogelijk krassen tegen te gaan adviseren wij u om een goede droog-loop-mat bij de voor- en achterdeur te plaatsen. Daarnaast adviseren we u om goede viltjes te bevestigen onder schuivende delen en regelmatig te stofzuigen in de ruimte. Deze tips zorgen voor een langere levensduur van uw vloer.

Vloeropbouw PU vloer

Een PU gietvloer bestaat uit meerdere lagen. Alle onderstaande lagen zijn noodzakelijk om het gewenste resultaat te creëren.

 • Primer
 • Epoxy schraplaag
 • PU gietvloer
 • Laklaag

Staffelprijzen PU vloer prijs per m²

De prijs voor een PU vloer wordt bepaald aan de hand van zogenoemde staffelprijzen. Staffelprijzen zijn prijzen in een bepaalde afnamehoeveelheid. Hoe meer vierkante meters je afneemt, des te lager de prijs relatief is. Hieronder een prijsoverzicht voor een PU vloer per vierkante meter.

Qua kosten dient u voor de PU vloer rekening te houden met een vierkante meter prijs tussen de € 92,- en € 215,- incl. btw

Voordat we de gietvloer aanbrengen, brengen we vaak ook een egaline laag aan op de ondervloer. De kosten bedragen voor de egaline liggen tussen de € 19,95  en € 27,95 per m² incl. btw.

Offerte PU vloer

Bovenstaande prijzen zijn een schatting. Voor een PU vloer is de prijs per m² afhankelijk van de huidige situatie. Voor een exacte prijs, raden wij u aan om een offerte op te vragen. Zo weet u precies wat de kosten zullen zijn wanneer u kiest voor een PU vloer.

Onderhoud PU vloer

Het onderhoud van een PU vloer is erg eenvoudig. PU vloeren zijn afgelakt en daarom erg vuil- en vloeistofafstotend. Om de laklagen in goede conditie te houden is goed en regelmatig onderhoud wel belangrijk. Onderhoudsmiddelen en reinigingsmiddelen voor PU vloeren bestelt u gemakkelijk via Nummer2.

PU vloer in uw woning

Een PU-vloer in uw woning laten gieten? Dat is mogelijk! Bezoek geheel vrijblijvend onze showroom te Opheusden. Onze adviseurs staan graag voor u klaar om u te voorzien van passend advies omtrent de aanschaf van een PU-vloer. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook alles vertellen over de prijs van een PU vloer per vierkante meter.

Afspraak maken

Showroom in opheusden met PU gietvloer

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.