SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Wat kost een gietvloer?

U bent op zoek naar een gietvloer. Zo een die de show steelt in uw woning. Zo een waar u en uw gezien jarenlang op kan genieten. Voor die gietvloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk vraagt u zich af wat een gietvloer kost. Dat berekent u eenvoudig via onderstaande link.

Bereken uw prijs met onze rekentool

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Prijsindicatie ontvangen?

Wij maken graag uw droomvloer vanaf 75 m². Laat uw gegevens achter en ontvang snel een prijsindicatie in uw mailbox.

Voor iedereen een passende gietvloer

Wij zijn weg van gietvloeren. Dat is ook de reden waarom wij niet één, maar zelfs vier gietvloeren aanbieden. De volgende gietvloeren vindt u in ons assortiment:

Elke vloer heeft haar eigen eigenschappen. Zo is de minerale gietvloer een strakke én levendige vloer, is de cementgebonden gietvloer afkomstig uit de industrie, voelt een PU vloer lekker zacht en warm aan en is de metallic gietvloer een echte eyecather in uw interieur.

wat kost een gietvloer, gietvloer, woonbeton, gietvloer in huis

Wat kost een gietvloer? Prijs berekenen:

Heeft u een voorkeur voor een bepaalde gietvloer? Dan wilt u natuurlijk weten wat deze gietvloer kost. U kunt prijs van de vloer zélf heel eenvoudig berekenen. Zelf? Nou ja, misschien niet helemaal zelf maar laat onze rekentool voor u dit werk doen.

Ga naar onze rekentool. Vul uw gegevens in en maakt u de keuze voor de vloer die u wilt. Zo komt u er snel achter wat uw gietvloer kost. Al onze vloeren zijn perfect in combinatie met vloerverwarming. In de tool kunt u ook aangeven of u de vloer mét of zónder vloerverwarming wenst. Tot slot vult u de vierkante meters in zodat we precies weten om welk oppervlak het gaat.

Alles ingevuld? Verzend dan uw aanvraag. U ontvangt de kosten van de gietvloer in uw mailbox.

De volgende stap

De prijsindicatie van uw favoriete vloer zit in uw mailbox, en nu? U weet wat de gietvloer kost maar u weet nog niet wat u precies krijgt voor deze prijs. U wilt uw vloer natuurlijk wel in het echt bekijken en we kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Maak dan een afspraak in onze showroom. Tijdens deze afspraak neemt een adviseur ruim de tijd voor u om uw wensen door te spreken, samen de vloer te bekijken en advies te geven.

De prijs die de rekentool voor u berekende was natuurlijk een indicatie. Met deze indicatie weet u al goed waar u aan moet denken en bent u naar de showroom gekomen. Op basis van het showroomgesprek maakt onze adviseur een exacte offerte voor u, op basis van uw specifieke wensen en eisen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. De adviseur kan de kosten van uw gietvloer natuurlijk ook toelichten.
Prijsindicatie berekenen Contact opnemen

Maak werkelijkheid van uw droomvloer!

Hopelijk heeft in onze showroom uw droomvloer gevonden. En uiteindelijk weet u ook wat deze gietvloer kost. Dan rest er nog een ding: de vloer leggen. Samen prikken we een datum waarop we de vloer bij u thuis komen leggen. U weet nu al precies wat uw gietvloer kost, dus daar hoeft u zich geen zorgen meer om te maken.

Heeft u een goed beeld van wat een gietvloer kost?

Hopelijk heeft u na het lezen van deze blog, én na het invullen van de rekentool, een goed beeld van wat een gietvloer kost. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen dan kunt u altijd contact opnemen. Bent u klaar om onze gietvloeren eens in het echt te bewonderen? Maak dan een afspraak in de showroom. Tot snel!
Afspraak maken

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.