Woonbeton impregneren

Beton designvloeren en woonbeton impregneren

U heeft woonbeton in uw huis of een terras van designbeton? Misschien is uw woonbeton niet geheel op de juiste kleur of is er sprake van (grote) kleurverschillen van de betonvloer. Het kan ook zijn dat u last krijgt van vlekvorming of scheurtjes in de woonbeton. Dan is er goed nieuws. Wij hebben de oplossing! Ons bedrijf is dealer van onderhoudsproducten, die we onder eigen naam uitbrengen. Eén van deze middelen is impregneer middel, speciaal voor beton.

Hoe gaat het impregneren van een woonbeton en design betonvloer in zijn werk?

  1. We schuren de woon betonvloer om kleine ongerechtigheden te verwijderen en de structuur te verbeteren.
  2. Reinigen van de woonbeton en de behandeling extreme vlekken behoord tot de optionele mogelijkheid.
  3. Vervolgens brengen we de eerste laag impregneer aan op uw betonvloer. Deze laag trekt voor 95% in uw betonvloer en laat 5% oppervlakte bescherming achter (voor het makkelijke schoonmaken)
  4. We laten het impregneer goed in de woonbeton of in de design betonvloer trekken en drogen.
  5. Des gewenst repareren we de scheuren in de betonvloer die er ontstaan zijn. Zodat ze weer hygiënisch verantwoord zijn.
  6. Voor een nog mooier en beter resultaat brengen we een tweede laag impregneer aan. Deze laag trekt door de eerste laag heen en kristalliseer in de openstaande poriën
  7. Na het drogen kunnen we desgewenst de woonbeton op poetsen voor een glanzend resultaat.
  8. Uw vloer is na het bovenstaande voldoende beschermd en hufter proof.

 

Voordelen van behandeling woonbeton en design betonvloer.

De behandeling van woonbeton door Willem Designvloeren heeft diverse voordelen. Het grootste voordeel is , dat de betonvloer vuil en vloeistof werend  wordt. Daarnaast concluderen wij, dat er geen vlekvorming optreedt (mits op de juiste manier onderhouden). Ook is het mogelijk dat uw woonbeton een meer egale kleur krijgt (indien gewenst), maar met behoud van het gevlinderd effect. Wilt u uw betonvloer volledig egaal van kleur hebben, dan kunnen wij dat realiseren door meerdere behandelingen toe te passen. We kunnen uw beton vloer impregneren in elke gewenste kleur van de RAL kleurenwaaier! Uiteraard is het ook mogelijk om de vloer met blanco impregneer te behandelen. U ziet, wij kunnen veel problemen oplossen wat betreft uw woon beton vloer.

Verkrijgbaar in: Mat/natuurlijke glans, zijdeglans en hoogglans.

In onze showroom kunt u diverse manieren zien en testen om uw vloer te beschermen. Verder hebben we diverse voorbeelden hoe we scheurvorming kunnen repareren.

Ook interesse in een behandeling of advies voor uw woonbeton cq design betonvloer? Of meer weten over de mogelijkheden met en van beton? bel direct voor meer info.

 

Ook op dit product: 7 jaar garantie!

© 2016 - 2018 Willem Designvloeren - Website: Stylemaster

Van 27 juli t/m 20 augustus zijn wij met vakantie. U kunt ons wel bereiken via het contactformulier