SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met onze BHV training zijn wij op vrijdag 25 november de hele dag gesloten! ×

Beton ciré keuken: vloer en wand

Als u een nieuwe keuken gaat inrichten in uw nieuwe huis of u wilt een nieuwe keuken in uw huidige woning dat begint u bij de oriëntatie naar het type keuken natuurlijk maar ook de vloer en wandbekleding. Heeft u wel eens nagedacht over beton ciré in uw keuken? Beton ciré is mooi, tijdloos én onderhoudsvriendelijk. Op deze pagina leest u meer over beton ciré in uw keuken.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Prijsindicatie ontvangen?

Wij maken graag uw droomvloer vanaf 75 m². Laat uw gegevens achter en ontvang snel een prijsindicatie in uw mailbox.

Wat is beton ciré?

Beton ciré is een erg oud product wat in verloop van tijd steeds naar een hoger niveau is gebracht. Nu is beton ciré een hoogwaardige wandafwerking. Een stucwerk. Letterlijk betekent beton ciré gewreven beton. Beton ciré kunt u nu op bijna elke ondergrond aanbrengen. Beton ciré in de keuken is dus een heel goede mogelijkheid.

Beton ciré in de keuken op de vloer

Wilt u een betonlook creëren op de vloer in uw keuken maar past een échte betonvloer niet in uw situatie? Doordat de hoogte niet haalbaar is of doordat de eigenschappen van beton niet bij u passen? Dan is beton ciré een uitkomst voor u. Dit type vloer is maar enkele millimeters dik en aan te brengen op een bestaande tegelvloer (als de tegels vast liggen) of op bijvoorbeeld een zandcement dekvloer. Beton ciré vloeren lakken we af met verschillende lagen en is daarom slijtvast en vuil- en vloeistofafstotend. De perfecte vloer voor in uw keuken als u het ons vraagt.

Om eenvoudig een prijsindicatie te berekenen voor uw situatie hebben wij een handige rekentool ontwikkeld. Zo heeft u binnen no-time een prijsindicatie in uw mailbox. Vul uw gegevens in, het aantal vierkante meters en bij type vloer beton ciré en klik op verzenden. Binnen enkele minuten ontvangt u de prijsindicatie.

beton ciré aanbrengen, zwarte keuken, keuken zwart, zwarte keuken met betonlook, betonlook keuken, keukeninspiratie

Beton ciré in de keuken op de wand

Beton ciré is een goede keuze voor uw vloer, maar dat is niet alles. Dit betonlook stucwerk is ook de ideale wandbekleding achter uw aanrecht. Unieker en vooral beter schoon te houden dan schilderwerk of tegels. Omdat beton ciré afgelakt wordt kan beton ciré ook als spatwand gebruikt worden achter uw fornuis.

Wilt u meer weten van beton ciré op uw vloer of wand of een afspraak maken in onze showroom om beton ciré in het echt te zien? Neem contact met ons op, we helpen u graag!

keukenwanden beton ciré, beton ciré wanden keuken

Voordelen beton ciré:

  • Enkele millimeters dik
  • In elke RAL- en NCS- kleur
  • Uniek en tijdloos
  • Slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk

Wat kost beton ciré?

Zoals we hierboven al eerder schreven hebben we een handige rekentool ontwikkeld zodat u voor uw situatie een prijsindicatie kunt opvragen. Om u toch een grove indicatie te geven vindt u hieronder een paar voorbeelden voor beton ciré vloeren en beton ciré wanden.

Beton ciré vloer à 80 m²: € 143,85 per m², inclusief btw, epoxy en egaline
Beton ciré vloer à 120 m²: € 121,85 per m², inclusief btw, epoxy en egaline

Beton ciré wanden à 40 m²: € 158,95 per m², inclusief btw en epoxy
Beton ciré wanden à 60 m²: € 139,95 per m², inclusief btw en epoxy

Beton ciré zien, voelen en ervaren?

Bent u net als wij enthousiast geworden over beton ciré? Kom eens langs op afspraak in onze showroom. In onze showroom liggen verschillende voorbeelden en kunt u verschillende kleuren met elkaar vergelijken. Samen met het advies van één van onze adviseurs maakt u dan de beste keuze.
Afspraak maken

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.