Terras vloer beton design

 

Wij van Willem Designvloeren realiseren graag die mooie betonnen terrasvloer, waar u naar op zoek bent! We gebruiken materialen en beton van hoogwaardige kwaliteit, dat ook strak en mooi blijft na intensief gebruik. Door de vele afwerkmogelijkheden en kleuren kunnen we een exclusieve terrasvloer maken, die aansluit bij uw wensen en stijl.
voorbeeld mogelijkheden:
Als u binnen een woonbeton vloer heeft en die naar buiten wilt laten doorlopen
Rondom een zwembad
Onder een overkapping of veranda
Uiteraard kunnen we ook een betonvloer storten als vlakke ondergrond voor terrastegels.

Leverbaar vanaf €55,= per m2

Een terras vloer van beton zal ten alle tijde onder afschot aangebracht moeten worden. Daar zijn diverse mogelijkheden in.
A)Officieel: 1,5 cm afschot/schuinte per m1 (als u haaks op de helling zit met uw stoel is dat geen fijn gevoel)
B)praktijk: Er wordt circa 1 cm afschot/schuinte aangehouden (acceptabele schuinte voor uw stoel)
C)wens:0,5 cm per m1 afschot/schuinte in de terrasvloer van beton
Plasvorming na regen: bij A is het praktisch onmogelijk, bij B heeft u kans op plasjes, met plan C krijgt u plassen. U kunt de verschillen komen voelen en bekijken in onze showruimte.
Omdat beton een dichte massa is zal het water moeten verdampen. Bij bijvoorbeeld straatwerk kan het door de voegen de grond in zakken, en zal er dus minder rekening mee gehouden worden. Wij kunnen u adviseren over het waterverloop in combinatie met bijvoorbeeld een sleuf/ lijngoot of afwatering putten.

Normaal gesproken maken we een offerte na bezoek aan de showroom. Daar hebben we een aantal voorbeelden van vloeren liggen qua kleur en afwerking. Ook zijn er diverse manieren om de vloer na te behandelen en te beschermen tegen indringen van vuil en vloeistoffen. Die kunt u direct bekijken en desgewenst testen.

Als uw wensen duidelijk zijn en we een passende vloer uitgezocht hebben kunnen we daar direct een prijs voor maken. Dan zijn alle kosten duidelijk en overzichtelijk. Graag nodigen we u uit om een bezoek te brengen aan onze showruimte zodat u geheel vrijblijvend het juiste advies krijgt. Die zal uw beslissing makkelijker maken waarom een terras van beton bij u past. Met het gevolg dat u jaren kan genieten van uw betonvloer en er met een gerust hart op kan leven.

Beton terras 6 (staat op Pinterest)

Een middengrijs beton design terras in Boxmeer. Waar binnen en buiten prachtig in elkaar over lopen.

Algemene voorwaarden

© 2016 Willem Designvloeren - Webdesign: G2O