Gietvloer en Betonlook vloer

Cementgebonden gietvloeren en betonlook vloeren

Naadloze gietvloeren brengen veel gemak in onderhoud van de vloer in uw woning. Naast de strakke, of juist robuuste uitstraling verhogen deze gietvloer ook enorm uw comfort.

In samenwerking met de fabrikant hebben we een mooie en sterke betonvloer- variant oftewel een betonlook vloer ontwikkeld. Het voordeel van deze cementgebonden vloer is dat er met een minimale dikte toch de natuurlijke uitstraling van een betonvloer of woonbeton gerealiseerd kan worden. Ons streven is een natuurlijk product , en om de kans op scheurvorming uit te sluiten een minimale kunstmatige toevoeging.
De cementgebonden gietvloer zal van zichzelf ook niet scheuren, wat een voordeel is ten opzichte van de woon betonvloer. Deze cementgebonden gietvloer geeft in combinatie met de vloerverwarming optimaal warmte af, wat het comfort van de gietvloer erg verhoogt.
De laagdikte van onze betonlook vloer is 4-6mm.
Om zeker te zijn van een goede basisvloer starten we het liefst met een vezel-versterkte egaline vloer. Daardoor verdwijnen oneffenheden in de ondervloer en ontsta er weer een mooie, sterke en vlakke basisvloer waarop we onze woonbeton kunnen leggen.
De werkwijze en werktijden zijn iedere betonvloer anders. Om een woonbeton vloer te leggen, stellen we een plan samen met u op. Zo kunnen we kijken welke dagen en tijden u het beste uitkomt om de verschillende lagen aan te brengen. U hoeft er op die manier weinig tot geen rekening te houden in uw eigen planning.
Als we uitgaan van een normale situatie zijn we ca. 4 a 5 dagen bezig om de gietvloer in het geheel gebruik klaar te maken.
Doordat we werken met natuurlijke materialen adviseren we pas na dag 7 gebruik te maken van de vloer, zodat het de meest optimale droog en uitharding tijd heeft gehad.

Wij nodigen u graag uit om bij ons in de showroom te kijken. Tijdens de afspraak kunnen we adviseren welke vloer het meest past in uw woning en leefomgeving.
Op basis van uw wensen en naar aanleiding van uw bezoek in de showroom maken we een offerte. Daarnaast kunnen we een aantal stalen maken in verschillende kleuren en afwerkingen die uw wensen uiten. Deze stalen worden na het opmaken van de offerte, door ons, bij u gebracht zodat we in de woning of ruimte een juist beeld kunnen creëren en kunnen kijken welke invloed het directe daglicht heeft.

Beton ciré vloer 3

Een beton ciré vloer in Heelsum.

Foto 12

Cementgebonden gietvloer (RAL 7030) in Veenendaal.

Algemene voorwaarden

© 2016 Willem Designvloeren - Webdesign: G2O