Woonbeton restylen

Kleur Impregneer voor woonbeton en design betonvloeren.

U heeft woonbeton in huis of een terras van design beton? Misschien is uw woonbeton niet geheel op de juiste kleur of is er sprake van (grote) kleurverschillen van de betonvloer. Het kan ook zijn dat u last krijgt van vlekvorming of scheurtjes in de woonbeton. Dan is er goed nieuws. Wij hebben de oplossing! Ons bedrijf is dealer van onderhoudsproducten, die we onder eigen naam uitbrengen. Eén van deze middelen is impregneer middel op kleur, speciaal voor woonbeton.

Heeft u bijvoorbeeld een licht grijze woonbeton of design betonvloer in uw huis liggen en de kleur valt nu toch eigenlijk tegen? U zou een donkerdere vloer willen maar de vlammen en het robuuste willen behouden? Wij hebben het product waar naar u op zoek bent. Met impregneer middel op kleur voor woonbeton kunnen we uw vloer restylen in elke gewenste RAL kleur. De mogelijkheden zijn enorm en kunnen zelfs een totale andere look geven aan uw woonbeton. Er kan zelfs van bijvoorbeeld licht grijs naar groen worden gerealiseerd. Het impregneer middel voldoet verder aan alle eisen en heeft dus alleen de meerwaarde (ten opzichte van anderen middelen die we leveren) dat u uw kleur volledig zelf kunt bepalen.

We werken regelmatig voor verzekeringen om zo een vloer te restylen die gelegd is door collega’s van ons. Laat u goed informeren en ga/ kom kijken wat u wenst en krijgt.

 

Hoe gaat het impregneren van een woonbeton en design betonvloer in zijn werk?

  • U bepaald de kleur van de woonbeton of design betonvloer.
  • We schuren de betonvloer om kleine ongerechtigheden te verwijderen en de structuur te verbeteren.
  • Des gewenst repareren we de scheuren in de betonvloer die er ontstaan zijn.
  • Reinigen van de woonbeton en behandeling extreme vlekken (optioneel).
  • Vervolgens brengen we de impregneer aan op uw betonvloer.
  • We laten het impregneer goed in de woonbeton of het design betonvloer trekken en drogen.
  • Voor een nog mooier resultaat brengen we een tweede laag impregneer aan.
  • Na het drogen kunnen we de woonbeton op poetsen voor een glanzend resultaat.

verkrijgbaar in mat/natuurlijke glans, zijdeglans en hoogglans

In onze showroom kunt u diverse manieren zien en testen om uw woonbeton te beschermen en te restylen. Verder hebben we diverse voorbeelden hoe we scheurvorming kunnen repareren.

Ook interesse in een behandeling of advies voor uw woonbeton cq design betonvloer? Of meer weten over de mogelijkheden: bel direct voor meer info.

woonbeton restylen, kleur woonbeton


deze vloer was door een collega in de verkeerde kleur geleverd (rose), na het restylen is het een mooie zand tint geworden,

woonbeton restylen, kleur woonbeton


Deze woonbeton vloer was roze en na het restylen is hij mooi zandkleurig geworden.

© 2016 - 2018 Willem Designvloeren - Website: Stylemaster

Van 27 juli t/m 20 augustus zijn wij met vakantie. U kunt ons wel bereiken via het contactformulier